Polish Topic / Polski Wątek
-
To moderators:
I used the Search button, but I didn't find any polish topics, so I thought, that I'll start a new one
I hope You don't mind.Witam wszystkich Polaków z tego jakże wspaniałego serwisu

Mogę śmiało stwierdzić, że jest nas tutaj sporo, więc dlaczego by nie założyć tematu dla naszej społeczności?Sam jestem z okolic Jastrzębia Zdroju, południowej granicy Polski. Mam 25 lat i pracuję jako kierownik w jednym z hipermarketów.
Jestem biseksualny i niedawno zakończyłem długo trwający związek z moją ex-narzeczoną. No cóż, tak bywa.
Obecnie rozwijam się zawodowo i mam nadzieję poznać fajnego chłopaka lub dziewczynę. Oto wersja skrócona mojego życia.Zapraszam do dyskusji o czym tylko chcecie.
Pozdrawiam ^_^ -
Ożywiam wątek ^_^
Any Poles here? -
Jak widać nasi mają inne zajęcie niż pisanie

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login