Társalgó
-
Macskáké a világ.

Azt elárulnátok, hogyan kell a fórumba látható képet feltölteni vagy csak én nem látom a sajátomat?
-
Van elvileg a "Good Evening, yoomilaan" feliratos rész alatt is egy profil menü, oda katt, majd a bal kis négyzetben megtalálsz mindent.
-
Köszönöm.

-
Jöjjenek a kérdések:
1.31
2.
3.Közép Mo
4.Kutyuli
5.
6.pop, manapás One Direction, bár kicsit öreg vagyok ezzeh
7.vígjáték
8.
9.kirándulni
10.Kultúrális
11.anygai biztonság
12.nem
13.kék
14.sült csirke
15.
16.17.Ti nem?
18.
19.nincs
20.nem vagyok részese
21.elég későn 20+
22.IGEN
23.8 év
24.igen
25.Aktív
26.vékony
27.kedves, megértő
28.20-30
29.szeret: orál, anál… nem szeret: láb
30.fenék
31.ritkán
32.BelAmi KevinW
33.1
34.
35.3asban
36.nem -
Háhááá!
Nem is tudtam, hogy itt van magyar rész, egyáltalán, hogy magyarok is vannak!
Sziasztok! :)) -
Hello!
Bizony itt vagyunk, bár keveset dumálunk ;D
-
-
Igazából én sem értem, hogy miért nem beszélgetünk itt, de nagyon kevesen írnak ezt-azt a magyar részre. Szerintem mindenki csak leszedni amit kell neki aztán… :fap:
Én néhány napota igyekszek benézni ide, de ritkán van új hozzászólás
-
Szerintem mindenki csak leszedni amit kell neki aztán… :fap:
pedig, ha ügyes vagy, a másik kezed szabad..

-

-
Igazából én sem értem, hogy miért nem beszélgetünk itt, de nagyon kevesen írnak ezt-azt a magyar részre. Szerintem mindenki csak leszedni amit kell neki aztán… :fap:
Én néhány napota igyekszek benézni ide, de ritkán van új hozzászólás
hát, ez egy jó kérdés.
de örülök, hogy egy orosz oldalon is "hallok" magyar szót
-
Sziasztok!

Én is csak pár napja fedeztem fel, hogy van magyar része is a fórumnak, örülök, hogy azért vagyunk itt páran magyarok

Sajnos nekem sincs túl sok ötletem, miről beszélgessünk, hogy kicsit aktívabb legyen ez a topic… pedig szeretek beszélgetni, szóval ha valakinek van kedve, bármilyen témáról legyen szó, én itt vagyok

oh, jut eszembe, nézte valaki a Looking című sorozatot? Jövőre jön a második évad
Itt van pár kép, ha nem ismernétek 

-
-
Még én sem hallottam róla, de aképek alpján jónak tűnik

-
Sziasztok!

Én is csak pár napja fedeztem fel, hogy van magyar része is a fórumnak, örülök, hogy azért vagyunk itt páran magyarok

Sajnos nekem sincs túl sok ötletem, miről beszélgessünk, hogy kicsit aktívabb legyen ez a topic… pedig szeretek beszélgetni, szóval ha valakinek van kedve, bármilyen témáról legyen szó, én itt vagyok

oh, jut eszembe, nézte valaki a Looking című sorozatot? Jövőre jön a második évad
Itt van pár kép, ha nem ismernétek 
szeva!
jó látni újabb arcokat

nem, nem nézem, annyira nem vagyok meleg - bocsi mindnekitől, nem sértés, vagy ilyesmi, csak tényt közöltem. jó éjt mindenkibe
-
Még én sem hallottam róla, de aképek alpján jónak tűnik

Azért nem túl sok ágyjelenet van benne, direkt figyelemfelkeltő képeket raktam be

nem, nem nézem, annyira nem vagyok meleg
Ez az első ilyen témájú sorozat, amit megnéztem… nem is nagyon szoktam sorozatokat nézni, de mivel nem sokkal azután, hogy elkezdték adni, véletlenül rátaláltam, ezért végignéztem az első évadot. Majd meglátom milyen lesz a következő

-
"Ez az első ilyen témájú sorozat, amit megnéztem… nem is nagyon szoktam sorozatokat nézni, de mivel nem sokkal azután, hogy elkezdték adni, véletlenül rátaláltam, ezért végignéztem az első évadot. Majd meglátom milyen lesz a következő
"jó mulatást
most nézem amúgy, hogy rosszul írtam, itt az "annyira nem vagyok meleg" kifejezéssel arra akartam utalni, hogy biszex vagyok. de mindegy, remélem nem mutat túl hülyén -
…
de nagy lett itt a csend mostanában
-
Sziasztok!
Akkor én is beköszönök! Looking jó sorozat, igazi érzelmeket és hétköznapokat mutat be.
-
Sziasztok!
Akkor én is beköszönök! Looking jó sorozat, igazi érzelmeket és hétköznapokat mutat be.
szeva!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login