• Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups
    • Torrents
    • Login

Άδεια Dax 16-24 Μαρτίου

Scheduled Pinned Locked Moved Ελληνικά (Greek)
    26 Posts 6 Posters 122 Views 1 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • DaxD Offline
      Dax
      last edited by

Γεια σας, αγαπημένοι μου φίλοι!
      Οι διακοπές έλαβαν τέλος! 😞
      Από σήμερα ξαναείμαι κοντά σας…  😘

Explore the Wrestling SIG. Let's wrestle!
      https://community.gaytor.rent/index.php?board=121.0

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • PerryP Offline
        Perry
        last edited by

Γεια σας και απο μενα μαγκες! Περασαμε φανταστικα! Ελπιζω να περασατε κι εσεις υπεροχα!

• DionysusTD Offline
          DionysusT
          last edited by

Καλως ορίσατε!!
          Πείτε μας και τα νέα τώρα  :cheesy2: :cheesy2: :hug2: :hug2: :hug: :hug: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

• DaxD Offline
            Dax
            last edited by

Σ' ευχαριστώ, Διόνυσε, για το καλωσόρισμα! Η Βραζιλία είναι φανταστική και θα θέλαμε να είχαμε και άλλο χρόνο στη διάθεσή μας για να την απολαύσουμε περισσότερο. Ο καιρός ήταν πολύ καλός, με εξαίρεση κανα-δυό μέρες που ψιχάλισε. Κάναμε μπάνια στις παραλίες της Copacabana και της Ipanema, κάναμε πολλές βόλτες στο Rio, επισκεφτήκαμε και το Βοτανικό Κήπο (που ανέφερε ο Χρήστος παραπάνω), είδαμε πολλά άλλα αξιοθέατα, αλλά για έναν περίεργο λόγο δεν ξεσαλώσαμε όπως φανταζόμασταν. Μια βγήκε μια αναπάντεχη ηρεμία στη Βραζιλία, πράγμα το οποίο δεν ήταν καθόλου κακό, γιατί χρειαζόμασταν και οι δυο ξεκούραση και χαλαρούς ρυθμούς. Πάντως βγαίναμε το βράδυ και το Rio έχει πάρα πολλά μέρη για νυχτερινή διασκέδαση και πάρα πολλά gay bars & clubs.
            Αν εξαιρέσεις την απίστευτη υγρασία, το Manaus ήταν μαγευτικό και επισκεφτήκαμε και το Δάσος του Αμαζονίου. Βασικά, το Manaus περιτριγυρίζεται από το δάσος. Μέναμε σε φίλους, οπότε ήξεραν την πόλη και δε χρειαζόταν να ψάξουμε πού να πάμε και τι να κάνουμε. Αυτά σε γενικές γραμμές.

• DionysusTD Offline
              DionysusT
              last edited by

Χαίρομαι που περάσατε καλά!!  🙂 🙂 :)Και το ζήσατε όπως το θέλατε!! 👼 👼 👼 Πολύ καλή φάση να έχεις φίλους να σε πάνω παντού χωρίς να ψάχνεσαι!!!  :cheers: :cheers: :cheers: Χαίρομαι που γεμίσατε μπαταρίες και εμπειρίες  😄 😄 😄 😄 τώρα με το καλό και μια βόλτα απο την πόλη μου για καφέ και κουβέντα πάρε τον husbear και ελάτε  :love: :love: :love:

• DaxD Offline
                Dax
                last edited by

Μόνο στο Manaus είχαμε φίλους. Στο Rio γυρίζαμε μόνοι μας, δυο ερωτευμένα αρκουδάκια σε μια καταπληκτική πόλη! :hug2:
                Σόρρυ που αργώ να απαντήσω στα post, αλλά έχω απίστευτο catching up να κάνω…
                Όσο για το καφεδάκι, ούτε εγώ ξέρω πού μένεις ούτε εσύ ξέρεις πού μένω. Μπορεί να μένουμε και στο μέρος! Πάντως νέα ταξιδάκια θα αργήσουμε να κάνουμε, γιατί ήδη από σήμερα μάς περιμένει μπόλικη δουλειά!

• DionysusTD Offline
                  DionysusT
                  last edited by

@Dax:

Μόνο στο Manaus είχαμε φίλους. Στο Rio γυρίζαμε μόνοι μας, δυο ερωτευμένα αρκουδάκια σε μια καταπληκτική πόλη! :hug2:
                  Σόρρυ που αργώ να απαντήσω στα post, αλλά έχω απίστευτο catching up να κάνω…
                  Όσο για το καφεδάκι, ούτε εγώ ξέρω πού μένεις ούτε εσύ ξέρεις πού μένω. Μπορεί να μένουμε και στο μέρος! Πάντως νέα ταξιδάκια θα αργήσουμε να κάνουμε, γιατί ήδη από σήμερα μάς περιμένει μπόλικη δουλειά!

Αχ ωραία είναι αυτά αρκουδοροματζάδες κλπ δεν πειράζει και εγώ αργώ με δουλειές γιατί αύριο ρουτίνα πάλι!! ΕΕ θα βρεθούν ευκαιρίες αρκεί να θέλετε  😉

• GreekBtmG Offline
                    GreekBtm
                    last edited by

Welcome back guys! 🙂

Woof!!!!
                    I am a cub and I like it!
                    ;)

• Herakles83H Offline
                      Herakles83
                      last edited by

Γεια σας αρκουδάκια και καλώς ήρθατε!
                      Πως σας φάνηκε εκεί που σας έστειλα; Εγώ το είχα βρει μοναδικό για κάποιο λόγο. 🙂

Bears bears bears! Looking for a good time!

• ipposI Offline
                        ippos
                        last edited by

καλως ηρθατε αρκουδακια μουυυυυ
                        μας λειψατεεε :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2:

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
                        • 1
                        • 2
                        • 1 / 2
                        • First post
                          Last post