Μπαλι Μπεης η αλλιως Burak Özçivit
-
Δικός guys, πολύ βουτυρομπεμπές για εμένα :hehe:
-
-
θελω να του στριψω το μουστακι…
-
θελω να του στριψω το μουστακι…
δηλαδή είναι πουστρίβει? όπως το πουστηδίνει? και το πουστρώνει? το Τουρκάκι >:D
;D
χεχεχεχε -
Ρε παιδιά σε κάποιες φωτό είναι λες και έχει βγάλει το φρύδι με το τσιμπιδάκι.
Αδιαμφισβήτητα όμορφο παιδί δε λέω, αλλά σέξυ; Είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο.. :blind: -
Ρε παιδιά σε κάποιες φωτό είναι λες και έχει βγάλει το φρύδι με το τσιμπιδάκι.
Αδιαμφισβήτητα όμορφο παιδί δε λέω, αλλά σέξυ; Είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο.. :blind:έτσι είναι η show biz!!! όλοι μέσα στην τελειότητα!! εεε καλάδεν θα τον πάρουμε και σόγραμπρο για κάνα πούτσο να ρίξουμε μιλάμε χεχεχε
-
Εμένα αυτή η τελειότητα μου σκοτώνει την όρεξη γενικά.. Όπως σας είπα παιδιά δικός σας και ρίξτε του περισσότερους από έναν πούτσο δεν θα του κακοπέσετε κιόλας. ;D
-
Εμένα αυτή η τελειότητα μου σκοτώνει την όρεξη γενικά.. Όπως σας είπα παιδιά δικός σας και ρίξτε του περισσότερους από έναν πούτσο δεν θα του κακοπέσετε κιόλας. ;D
ας τον αφήσουμε αυτόν και ας πιάσουμε εσένα που σε γνωρίζουμε κιόλας…ginger man :love: woof
-
ας τον αφήσουμε αυτόν και ας πιάσουμε εσένα που σε γνωρίζουμε κιόλας…ginger man :love: woof
Woof και παράWoof Διόνυσε! :love:
-
Woof και παράWoof Διόνυσε! :love:
Μου αρέσει όταν μου woofαρεις
Ruff ruff
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login