Egyik ismerősöm havonta csak egyszer maszturbál és meg is indokolta hogy miért ez tényleg igaz amit irt?
-
A spermiumok ha nem használódnak fel vagy természetes módon ürülnek magömlés formályában, vagy lebontódnak fehérjékre, proteinekre, amiket a szervezet felhasznál, és kénye kedve szerint átalakít vagy zsírrá és elraktározza vagy cukrokká és felhasználja az emésztő folyamatok során, szintetizál a segítségükkel enzimeket, nyálkát, hormonokat stb.
A társadalom "szabályai, szokásai" miatt a szervezet nem esik kétségbe, hogy jaj Istenem Pityuka nem maszturbált 2 napja most nincs mit csináljak a termelődött spermával.
Tessék.
Szóval amiért más a megszokott, és nekem az bizonyos okok miatt nem tetszik azért az nem azt jelenti, hogy nem normális, vagy egészségtelenül élek.
Mikor valakit elkötnek akkor meggyül a herékben és 2-3orosára is megnőhetnek majd hetek múlva visszanyerik eredeti méretüket, mert felszívódnak, lebomlanak.
S ha tényleg csak az szàmít neked, hogy igazad legyen akkor legyen.
De ne mondj olyat hogy nem normális.
ezt én kérdeztem:
amúgy aki kiveri 4 szer egy nap annak akkor megviseli a szervezetét?
ezt a választ kaptam
Persze.
Egy ejakulációval annyi energiát vesztesz, mintha lesprintelltél! volna kb 7 km-ert.
Azért vannak úgy ellágyulva orgazmus után a férfiak.
A szervezetet nem viseli meg, csak becsapja, olyan mintha hirtelen nagyon elfáradna.
A fàradtság nem megviselő
-
@motok Erre annyit tudok mondani, hogy a seggéből ilyen állításokat bárki elő tud rántani.
Az orgazmussal kapcsolatban az általam tudni vélt lényeget a másik topikodban leírtam. Itt annyit jegyeznék meg, hogy nem léteznének elhízott szűz srácok a világon, ha egy ejakuláció 7km sprintnek felelne meg. Én nem is tudom hányszor vertem ki naponta tiniként és a mai napig inkább az szabadidő hiánya szab ebben korlátot, mégse nézek ki úgy, mint egy maratonfutó.
Nekem fősulin volt ~behatóan anatómia és élettan és nem rémlett sehonnan, hogy a szervezet ejakuláció helyett esetenként csak lebontaná a spermiumokat. Azonban nem vagyok urológus így bevallom most én is keresgélésbe kezdtem a neten és a vazektómiával kapcsolatban találtam egy érdekes cikket. Ebben olyasmiről nem esik szó, hogy lebontaná bármikor a szervezet a spermiumokat (ha az immunválasztól eltekintünk), arról viszont igen, hogy igazából egyfajta szöveti károsodást okoz, ha egyáltalán nem tudnak a megszokott útvonalon ürülni folyamatosan termelődő spermiumok. Ergo számomra megerősítettnek tűnik, hogy az ejakuláció nem opcionális. (Ha belegondolsz ez abból a szempontból logikus, hogy stressz helyzet esetén költséghatékonyabb magát a termelést visszafogni, mint egy új felesleges kört futtatni a felhasznált molekulákkal, amiknek a lebontása ugyancsak energiaigénnyel jár.)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login