• Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups
    • Torrents
    • Login

Sex χωρίς προφυλακτικό

Scheduled Pinned Locked Moved Ελληνικά (Greek)
    12 Posts 8 Posters 216 Views 1 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • M Offline
      Minerboh80
      last edited by

Πάντα με προφύλαξη! 👼

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • ipertatosI Offline
        ipertatos
        last edited by

Μην παρεξηγηθώ, δεν προτρέπω κανέναν να κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό σε καμία περίπτωση. Άλλωστε κι εγώ ο ίδιος είμαι αρκετές φορές υπερβολικά μικροβιοφοβικός… Ξεκίνησα το θέμα αυτό καθαρά στατιστικά, αν και πόσοι το έχουν κάνει.

• M Offline
          Minerboh80
          last edited by

😉

• H Offline
            hungreek
            last edited by

Με λιγες σχεσεις, μετα απο τεστ και καποιους μηνες. ποτε σε fuck dates. ακομα κ με "λιγο την ακρουλα" εχεις διαφορες ουριθρητιδες, χλαμυδια κ βλενοριες στανταρακι.

• D Offline
              Duvet
              last edited by

Σε μία σοβαρή σχέση και μετά από εξετάσεις για τα ΣΜΝ, ναι. Με προφυλακτικό πάντως ήταν πολύ πιο "άγριοι" διότι δέν ένιωθαν και τόσα πολλά. Δέν μπορώ να πώ προσωπικά πως κατάλαβα πολλά μέ ή χωρίς, αλλά αν δέν είμαστε σε σχέση προτιμώ προφυλακτικό. Με προφυλακτικό για εμένα είναι πιο χαλαρό καθώς είμαι πιο ελεύθερος να απολαύσω το σέξ χωρίς να ανησυχώ για το άν θα κολλήσω κάτι…

• ipertatosI Offline
                ipertatos
                last edited by

Αυτό που έχω συνειδητοποιήσει προσωπικά είναι ότι κάνοντας με το σύντροφό σου ελεύθερο, νιώθεις άλλο δέσιμο μαζί του συναισθηματικά, σαν να πηγαίνεις το "ξεκαύλωμα" 10 βήματα παραπέρα. Αλλά τη στιγμή που θα υπάρξει έστω και μια μικρή αμφιβολία για τον άλλον, ο μόνος τρόπος να το ευχαριστηθείς είναι το προφυλακτικό._

• J Offline
                  japsouro
                  last edited by

Proswpika xrhsimopoiw padote profulaktiko gia na mhn anhsuxw pote meta. Ennoeitai pws san idea to bareback m aresei, alla tha to ekana mono se mia sxesh empistosunhs meta apo exetaseis kai twn 2. den exw kanei pote xwris gia na milhsw gia thn diaforetikh aisthisi

• W Offline
                    WaNk
                    last edited by

Εγω χωρις προφυλακτικο εχω κανει μονο με 1 ατομο, τον τωρινο μου συντροφο, και μετα απο πολλους μηνες και τεστ

• S Offline
                      stamatakos
                      last edited by

Oute kan kai pote

• D Offline
                        Duvet
                        last edited by

Νομίζω πως πλέον κανένας δεν το κάνει χωρίς προφυλακτικό, παρά μόνον άν είναι σε σχέση, και αν έχουν γίνει οι κατάλληλες εξετάσεις και κανένας από τους δύο δεν έχει κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
                        • 1 / 1
                        • First post
                          Last post