Kinky Angel's rajongók
-
hmmm

-
:jiz:

-
mai képek

-

-
:cheesy2:

-
Közvetve ismerem az egyik magyar srácot (John Walhberg), rendes, helyes gyerek, kár, hogy a társadalmi megítélésén sokat rontott, mikor jelentkezett a BelAmihoz fotózásra.
-
Hú ő is nagyon jó pasi. Ha még kedves és aranyos is az csak hab a tortán

Kár, hogy itt tratunk még, hogy egy fotózás miatt… pedig ha jól tudom ő csak szóló képeken szerepel, szóval annyi, hogy pasik a célközönség. az meg kinke fáj?Örülöük, hogy hozzászóltál a témához, sajnos nagyon kevés a magyar nyelvű komment.
-
pár fiú mára
-
a mai kép
-
Szerintem ez egy olyan kérdés, amit nem ezen fórum keretei között fogunk és tudunk megbeszélni.

Mellesleg én is jelentkeztem volna, de meggondoltam magam, pontosan a társadalmi visszhang miatt.
-
Pedig szívesen látnánk ;D
-
Na igen, kedves yomilaan szíveen látnánk itt belőled többet

-
Egyébként mennyit fizetnek egy ilyen sorozatért, van valakinek infója róla?
-
Gino :love:
-
Huh, régen jártam erre.
Igen, mondták, hogy lenne rám kereslet (mondjuk manapság bárkit el lehet adni), egy fotózásért (ami olyan 5 óra kb.) pedig 120-150 ezer ft-t kap az ember fia.
-
Boldog karácsonyt srácok!
és mivel ugye nincs karácsony Kevin nélkül..

-
Kedves Lukas75, ez a kép igazán nagyon találó, kár, hogy nem jártam a fórumon Karácsony tájt, nagyon kedves Tőled, hogy ilyen remek képpel üdvözöltél minket!
-
Nemrég elkezdtem beszélgetni egy sráccal, akinek az egyik barátja belekóstolt a BelAmi világába, mesélte a srác, hogy függetlenül a ténytől, miszerint a színészek többsége heterónak vallja magát, jópáran szoktak a civil életben is találkozni összehangolódás-barátkozás címszó alatt. Ezzel megerősítették a gyanúmat, amiket a kulisszák mögötti kisvideók és maguk a filmek ébresztettek fel:ezek a srácok élvezik egymással a szexet. Tudom, nagy hírértéke nincs, csak régen jártam erre és gondoltam hozzászólok, ha már van mit.

-
Szerintem is vannka jópáran köztük akik nem csak munkaként tekintik a dolgot. Pl ha nézzük Kevint (szeméyles kedvencemet) ő akkora lelkesledéssel veti bele magát a dolgokba amit nem hsizem hogy meg lehetne játszani.
-
Kicsit megmozgatom a topikot

Mert muszáj.
Őmiatta:

Raphael Nyon név alatt fut, és magyar!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login