Türk ya da Türkçe Konuşan Üyeler
-
Güzel paylaşımın için teşekkürler exile
Bu başlık altında herkes özgürce istediği paylaşımı elbette yapabilir.. Hayatta nerede ne yaşayacağımız kiminle nerede tanışacağımız elbette bilinmez.. Umarım bu forum biraz da olsa yalnızlığını gidermene yardımcı olacak dostlar ve belki daha da fazlasını çıkarır karşına.. :hug: Benim de şu an birlikte olduğum erkek arkadaşımla tanışmam hiç beklemediğim bir anda olmuştu.. Ben fırsatı kaçırmayan şanslılardanım sanırım
Bakarsın senin hayatına anlam katacak kişi de bir anda bana olduğu gibi karşına çıkar.. -
Teşekkür ederim, umarım herkes sevdiği birini bulur ve güzel bir ömür geçirir…. :hug2:
-
Merhaba arkadaşlar, bittorrent konusunda acilen yardıma ihtiyacım var. Bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin. İki gündür yüklediğim torrentler gönderilirken yeşil olan gönderiliyor yazısı kırmızı oluyor ve sitede seed sıfır olarak görünüyor. Bir çok yol denedim ama bir türlü başarılı olamadım. Bittorrenti açıp kapatıyorum düzelmiş gibi görünüyor ama belli bir süre sonra aynı şey tekrar oluyor.
Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
Merhaba arkadaşlar, bittorrent konusunda acilen yardıma ihtiyacım var. Bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin. İki gündür yüklediğim torrentler gönderilirken yeşil olan gönderiliyor yazısı kırmızı oluyor ve sitede seed sıfır olarak görünüyor. Bir çok yol denedim ama bir türlü başarılı olamadım. Bittorrenti açıp kapatıyorum düzelmiş gibi görünüyor ama belli bir süre sonra aynı şey tekrar oluyor.
Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba exile..
Karşılaştığın sorun sitenin izleyici (tracker) adresinde yapılan IP değişikliğinden kaynaklanıyor olabilir. Windowsda çalıştır diye bir komut yazma sistemi var. Oradan cmd.exe yazarak komut bölümüne girip ipconfig /flushdns yazarsan sanırım sorununu çözebilirsin.. Linkteki videoyu izleyerek de nasıl yapıldığını görebilirsin.. Umarım sorunun bu şekilde çözülür..
-
Çok teşekkür ederim, sorun çözüldü…

-
buraya nasıl yazı yazılıyo yeaaa
herkese merhabalar. :love: :love: :hug2: -
Merhaba magma13 :freehug:
-
eaglevision merak ettiğim bir konu var, aydınlatırsan çok sevinirim. wish list nedir? işlevi nedir? ne değildir? biraz anlatır mısın. başlıklarda aradım ama bulamadım ???
-
eaglevision merak ettiğim bir konu var, aydınlatırsan çok sevinirim. wish list nedir? işlevi nedir? ne değildir? biraz anlatır mısın. başlıklarda aradım ama bulamadım ???
Wish List, sitede daha önce Bookmark olarak geçiyordu.. Kafa karıştırmak için mi adını değiştirdiler bilmiyorum
Beğendiğiniz torrentleri daha sonra indirmek isterseniz, tekrar arama yaparak vs.. bulmak yerine wish listinize ekleyebilir ve daha sonra indirebilirsiniz.. Wish listinizi görmek için Browse sayfasında, yukarıda "show torrents on wish list" yazan yere tıklayabilirsiniz. 
-
selamlar arkadaşlar. ben de yeni üye oldum :bpr: siteye katılır katılmaz hemen bir dosya indirdim ;D yaklaşık 2 GB, ancak ratio oranım artmıyor, tam olarak anlamadım. yardımcı olabilecek varsa sevnirim.
-
selamlar arkadaşlar. ben de yeni üye oldum :bpr: siteye katılır katılmaz hemen bir dosya indirdim ;D yaklaşık 2 GB, ancak ratio oranım artmıyor, tam olarak anlamadım. yardımcı olabilecek varsa sevnirim.
Hoşgeldiniz chubycubhy..
Rationun artması için indirdiğiniz dosyanın yada upload edeceğiniz başka bir dosyanın paylaşılması gerekmektedir.. 2 GB bir dosya indirdiyseniz ve 2 GB upload yaparsanız, ratio oranınız 1.00 olarak görünür.. Veya 1 GB upload yaparsanız ratio oranınız 0.500 görünür.. https://community.gaytor.rent/index.php?topic=20809.0 bu konuyu da inceleyebilirsiniz..
-
Selamlar herkese! :bpr:
-
This post is deleted! -
Merhaba dirk21

-
selamlar eaglevision!
İşin zor tek başına Türkçe forumu taşıyorsun… Hayır millet geyiğe bile gelmiyor artık ne olacaksa sanki

-
Türk kullanıcıların az olması ve sitenin asıl amacının geyik olmamasından kaynaklanıyor sanırım
Ben de isterdim buralar biraz hareketlesin :cheers: ama olmuyo.. Aklına gelen fikir varsa paylaşabilirsin :cheesy2: -
Merhabayın

-
Merhaba darkdream7 ;D
-
merhabalar :=)
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login