Türk ya da Türkçe Konuşan Üyeler
-
Selamlar herkese, böyle bir sitenin Türkçe destek vermesi gerçekten oldukça güzel. Gerçi biz Türk kullanıcılar daha çok indir, paylaş ve uzaklaş modeli ile kullansakta bu tarz siteleri, zaman içinde muhakkak Türkçe forum da anlamını artıracaktır. Çok fazla nüfus çok fazla gay demek
baya bir söz hakkımız var aslında 
-
Merhaba hoşgeldiniz.. Ben de zamanla herkesin katılımıyla forumun daha da faal olmasını umuyorum..
-
Selam millet
Süper olmuş Türkçe olayı!!!!

-
Hoşgeldiniz

-
Herkese Merhaba,
Şaşırdım açıkcası, sevindimde.
Herkes için hayırlısı diyelim.:welco:
-
Merhaba.. Hoşgeldiniz

-
Selam herkese. Türkçe forum başlığını görünce gerçekten şaşırmıştım. Çok iyi oldu bu. Moderatörümüze teşekkürler. Biliyorum ki bu öneriyi gtru ekibine taşıyan odur. Tekrar teşekkürler.
-
Teşekkürler
Hoşgeldiniz.. -
selam herkese
dün üye oldum,226 mb lık dosya ındırdım ve bu saat itibariyle 8mb upload yapmısım ve ratiom 0.035.siteden atılma gibi bir sıkıntım olur mu?
liitle bit ingilizcem var ve tam anlayamadım.
yardımcı olursanız çok memnun olurum.
ismimden de anlasıldıgı gibi travestiyim.facebook ismimde uyelik ismimle aynı.izmirliyim.yaş 33 civarı. :hug2: -
Hoşgeldiniz nihalaksa

Aşağıdaki tabloda görebileceğiniz gibi 2GB'dan daha az download yapan herkesin minimum upload oranı 0.2 olmak durumundadır. Bu orana ulaşmak için 37.33 MB daha upload yapmalısınız.. 3 gün içinde oranınızı 0.2'ye yükseltirseniz, download kısıtlaması gelmeyecektir.

-
selamlar arkadaslar Avustralyadan ;D
-
Merhaba ;D
-
Merhaba, foruma yeni katıldım,umarım paylaşımcı bir iletişim kurarız, özellikle kendi adıma söylüyorum. Herkese sevgiler…
-
selamlar arkadaşlar epeydir kullanıyordum ama türkçe forumu yeni gördüm bi uğrayayım dedim

-
Merhaba exile ve adyokaq.. Hoşgeldiniz :welcome:
-
Merhaba ve hoşgeldin sevgili [you]!!
Sitemizde bulunan Türk yada Türkçe konuşan üyelerimiz, arzu ederlerse bu başlık altında birbirleri ile tanışabilirler. Lütfen ilk yazan olmaktan yada kimseden cevap alamamak konusunda endişe duymadan kendinizi tanıtmaktan çekinmeyin. :hug:
selam arkadaslar nasilsiniz?
-
selam arkadaslar nasilsiniz?

-
Merhaba alji.. Hoşgeldin.. Sen nasılsın? :hiya:
-
merhaba eaglevision

sana da selamlar teşekkürler alji umarım sen de iyisindir?

-
Herkese merhaba
Aslında siteye üye oluş amacım izlemek istediğim bazı filmleri bulabilmekti ve bir haftadır bunu yapıyorum. Aynı zamanda paylaşmak istediğim filmleride upload ediyorum. Ama açıkçası bu filmler yalnızlığımı koyultmaktan öteye gitmiyor. Aşk , sevgi vs. konusunda biraz umutsuzum da, neden yeni arkadaşlıklar , dostluklar kurmak için bu fırsatı değerlendirmiyorum diye düşünmekten kendimi alamadım sonra… Burada türkçe bir bölüm açılması belki hayatımıza anlam katacak insanlarla tanışmamız için bir fırsat olabilir. Ve bu konuyla bağlantılı olarak Murathan Mungan'ın çok sevdiğim bir yazısını burda sizlerle paylaşmak istedim. Okuyan olursa, belki ortak paydalarda buluşabiliriz.
Herkese sevgiler....
Murathan Mungan'dan herkesin bakıp da göremedikleri üzerine...
Ya biz binde bir karşımıza çıkan dostluk, arkadaşlık, sevgililik fırsatlarını ne yapıyoruz? Aksam üstünün bir saatinde yorgun gövdemizi yaslayıp mırıl mırıl konuşabileceğimiz, omuzumuza
dolanan bir kolun, başımızı yaslayabileceğimiz bir omuzun, belimizi kavrayan bir elin, uzun yollara dayanıklı aşkların sahibi karşımıza çıktığında tanıyabiliyor muyuz onu, değerini biliyor, biricikliğini,
benzersizliğini anlayabiliyor muyuz?Yoksa hayati sonsuz,fırsatları sayısız sanıp kendimizi hep ileride bir gün karşılaşacağımızı sandığımız bir başkasına, bir yenisine ertelerken hayat yanımızdan geçip gidiyor mu?
Karşımıza zamansız çıkmış insanları yolumuzun dışına sürerken bir gün geri dönüp onu deliler gibi arayacağımızı hiç hesaba katıyor muyuz? Hayat her zaman cömert davranmaz bize, tersine çoğu kez zalimdir, her zaman ayni fırsatları sunmaz, toyluk zamanlarını
ödetir. Hoyratça kullandığımız arkadaşlıkların, eskitilmeden yıprattığımız dostlukların,savurganca harcadığımız aşkların hazin hatırasıyla yapayalnız kalırız bir gün. Bir akşamüstü yanımızda kimse olmaz, ya da olanlar olması gerekenler değildir. Yıldızların bizim için parladığını göremeyen gözlerimiz, gün gelir hayatımızdan kayan Yıldızların gömüldüğü maziye kilitlenir.Kedilerin özel bir anini yakalamak gibidir kendi hayatımızdaki olağanüstü anları ve olağanüstü kişileri yakalamak. Bazılarının gelecekte sandıkları "bir gün" geçmişte kalmıştır oysa; hani su karşıdan karşıya geçerken, trafik ışıklarında rastladığımız, omuzunuzun üzerinden söyle bir baktığınız sonra da boşverip "Nasıl olsa ileride bir gün tekrar karşıma çıkar."
dediğinizdir. Oysa tam da o gün bu zalim şehri terketmiştir o, boş yere bu sokaklarda aranırsınız...MURATHAN MUNGAN
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login