Οι δικές μας φωτογραφίες!
-
είπα να είμαι λίγο χαδιάρης…. :love: έτσι δεν είναι τα αρκούδια μερικές φορές :cheesy2: αν όχι πολλές!!!
Εννοείται είμαστε χαδιάρηδες οι αρκούδοι….

Woof! -
είπα να είμαι λίγο χαδιάρης…. :love: έτσι δεν είναι τα αρκούδια μερικές φορές :cheesy2: αν όχι πολλές!!!
Εννοείται είμαστε χαδιάρηδες οι αρκούδοι….

Woof!Ruff ruff grrrrrrr
-
Δεν βλέπω κινητικότητα στο τόπικ με νέες φώτος σας και με στεναχωρείτε

Όχι τίποτα άλλο θα με κάνετε να ποστάρω κι άλλες δικές μου και δεν λέει όλο εγώ…
;D -
Σε λίγες μέρες θα σας έχω ένα νέο σετ….μωρέ δεν θέλω να ποστάρω το προφίλ μου σε ένα site που έχω αλλιώς!!!!!!!!
-
Δώσε πράμα στο λαό Διόνυσε!!!
Ανυπομονούμε!!!
-
Διονυση αν βαλεις και ημιγυμνη αυτο ηταν θα λιωσωωωωω σαν λαμπαδααααααααααααααααα
Αλλα Please μην το κανεις θα θελω να μαθω την νεα σου διευθυνσηηηη :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:βάζω τώρα
Edit: image removed as per uploader's request
-
K άλλη μια
-
Κ άλλη μια άντε για να προχωρά το θέμα
-
Διόνυσε woof woof woof!!!!
:cheesy2: -
τι τελειο καυλι ειναι αυτοοοοοοοοοοο????????? το θελωωωωωωωωωωωωω :afr: :afr: :afr: :afr: :afr: :afr: :afr: :afr:
-
τι τελειο καυλι ειναι αυτοοοοοοοοοοο????????? το θελωωωωωωωωωωωωω :afr: :afr: :afr: :afr: :afr: :afr: :afr: :afr:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
-
Ας βάλω άλλη μια κι εγώ έτσι για να "ξυπνήσει" λίγο το θέμα…

-
Διόνυσε και btmάκο και οι δυό σας είσαστε αστέρια ο ένας για την κωλ@ρ@ του και ο άλλος για την ψωλ@ρ@ του, φυσικά και για πολλά άλλα καλά που έχετε! :blind:
-
Ευχαριστούμε Χρηστάκο!!

:love: -
Διόνυσε και btmάκο και οι δυό σας είσαστε αστέρια ο ένας για την κωλ@ρ@ του και ο άλλος για την ψωλ@ρ@ του, φυσικά και για πολλά άλλα καλά που έχετε! :blind:
Τόλμα και εσύ….. από το σχολιάζεις κολακευτηκά μόνο >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D χεχεχεχεχε :hehe:
σε ευχαριστούμε πάντως
-
Ευχαριστούμε Χρηστάκο!!

:love:βέβαια η κωλάραααααα του btmακου της παρέας είναι φεγγαράδα :cheesy2:
-

Δυστυχώς δεν έχω αλλοιωμένη φωτογραφία! :-[ -
Εγώ στο σώβρακο μου.

-
Να κι εγώ!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login