Όπως κι αν γουστάρετε…
-
:love:

-

-

-

-

-

-

-

-

-
Ελπίζω να το απολαύσατε…

Εσείς πώς το προτιμάτε; -
Mας κάβλωσες πάλι!!!

-
Σε ευχαριστούμε Dax είναι όλα τους υπέροχα.
Φροντίζεις πάντα για να μας δίνεις τονωτικές ενέσεις λες και είμαστε ναρκομανείς και καλά κάνεις γιατί τις έχουμε ανάγκη. Χα χα χα χα -
Με υπερκαλυψες Dax !!!! Αλλα κάθε φορα για εμένα είναι αλλιώς είμαι τύπος του ότι με καβλωνει εκείνη την στιγμη αλλα αν θέλει ένας btm να με κανει να χυσω το doggy style είναι η στάση που θα με κανει να σερνομαι ξώπισω του να το ξεσκισω! Είπαμε κωλοδουλος του κέρατα είμαι
-
Σας ευχαριστώ, guys, για τα καλά σας λόγια!
Φροντίζεις πάντα για να μας δίνεις τονωτικές ενέσεις λες και είμαστε ναρκομανείς και καλά κάνεις γιατί τις έχουμε ανάγκη. Χα χα χα χα
Χρήστο, το σχόλιό σου το δέχομαι με μεγάλη περηφάνεια!

-
Εχεις βάλει προγράμμα να μας αποτελειωσεις Dax να είμαστε μόνιμα με το καβλι όρθιο
-
Εχεις βάλει προγράμμα να μας αποτελειωσεις Dax να είμαστε μόνιμα με το καβλι όρθιο
Νόμιζα πως έτσι κι αλλιώς είσαι μόνιμα με το καβλί πέτρα Διόνυσε και ήλπιζα να έχω βρει παρέα σε αυτό και να μην είμαι μόνο εγώ έτσι..

-
Νόμιζα πως έτσι κι αλλιώς είσαι μόνιμα με το καβλί πέτρα Διόνυσε και ήλπιζα να έχω βρει παρέα σε αυτό και να μην είμαι μόνο εγώ έτσι..

είμαι….αλλά ένα αλατοπίπερο σαν εσένα χρειάζεται............ παρείτσα λοιπον μάγκα
-
Να σας κάνω παρέα κι εγώ αγόρια?

-
κοπιάστε χεχεχε ;D

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login