-
thaaaaaaaaaaanx!!!
-
You're welcome!!

Σου έχω και ένα άλλο νέο, εδώ:
https://community.gaytor.rent/index.php?topic=19043.0#lastPost -
@Dax:
ΔΙΟΝΥΣΕ, Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ AVATAR!!!
:zing:ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΩ :cheesy2: :hug2: Η ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΩ….. ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ AVATAR....ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ
>:D -
Ναι Διονυσε! Ανεβασε αβαταρ! Εγω παντως ανεβασα δικες μου φωτογραφιες… ;D
-
Ναι Διονυσε! Ανεβασε αβαταρ! Εγω παντως ανεβασα δικες μου φωτογραφιες… ;D
εεε τότε δεν είναι κόσμιον να βγάζετε γλώσσαν κύριε μου
ντροπήν όνιδος και κόλαφος
Avatar ready!!! Κάπως έτσι φανταστείτε με…..εκεί είναι ο στόχος

-
Oh yeah!!!!! Ο Διονυσος ανεβασε αβαταρ!!!! Νομιζω ειμαι ο πρωτος που το βλεπει…. Πολυ γουσταρω το αβαταρ σου Διονυσε! :cheers:
-
Oh yeah!!!!! Ο Διονυσος ανεβασε αβαταρ!!!! Νομιζω ειμαι ο πρωτος που το βλεπει…. Πολυ γουσταρω το αβαταρ σου Διονυσε! :cheers:
τον επέλεξα γιατί έχει κοινά στοιχεία με εμένα σε εμφάνιση!! αχχ μου πήρες την παρθενία….θα σε σκίσουν όλοι εδώ μέσα :lolp:

-
Διόνυσε, το avatar σου είναι ΣΟΥΠΕΡ ΣΕΞΙ!!! Είμαι τρελός φαν του BIG IS BETTER! Για όσους δεν το γνωρίζουν, στο avatar του Διόνυσου απεικονίζεται ο Samson, ο κεντρικός ήρωας της σειράς comics BIG IS BETTER. Δημιουργός της σειράς είναι ο XUESONG κινεζικής καταγωγής δημιουργός manga και comics. Η συγκεκριμένη φωτό προέρχεται από το Chapter 1 του BIG IS BETTER. Ο Samson είναι ένας personal trainer που συνέχεια τον βλέπουμε γυμνό και όλοι θα ήθελαν να τον είχαν για δικό τους trainer! Μπράβο, Διόνυσε! Εξαιρετική επιλογή!!
:hot2: -
@Dax:
Διόνυσε, το avatar σου είναι ΣΟΥΠΕΡ ΣΕΞΙ!!! Είμαι τρελός φαν του BIG IS BETTER! Για όσους δεν το γνωρίζουν, στο avatar του Διόνυσου απεικονίζεται ο Samson, ο κεντρικός ήρωας της σειράς comics BIG IS BETTER. Δημιουργός της σειράς είναι ο XUESONG κινεζικής καταγωγής δημιουργός manga και comics. Η συγκεκριμένη φωτό προέρχεται από το Chapter 1 του BIG IS BETTER. Ο Samson είναι ένας personal trainer που συνέχεια τον βλέπουμε γυμνό και όλοι θα ήθελαν να τον είχαν για δικό τους trainer! Μπράβο, Διόνυσε! Εξαιρετική επιλογή!!
:hot2:Dax για άλλη μια φορά με έχεις καταπλήξει!! Σωστά αυτός είναι ο ήρωας που επέλεξα!! Λες να αλλάξω δουλειά και να γίνω personal trainer!!!

Σε ευχαρστώ αλλά όπως προείπα είδα κοινά στοιχεία σωματικά, έκφρασης και προσώπου για να έχετε μια είκονα κ εσείς με ποιον μιλάτε :hehe: -
Sexy avatar Διόνυσε!!

Μήπως να βρω κι εγώ κανένα που μου μοιαζει να ανεβάσω?
-
Sexy avatar Διόνυσε!!

Μήπως να βρω κι εγώ κανένα που μου μοιαζει να ανεβάσω?
ΑΑΑ μόνο sexy avatar είμαι :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :cry2: :cry2: :cry2:
ναι νομίζω είμαι μια ωραία άποψη να το κάνουμε όλοι!!
;D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login