Ποια σταση σας αρεσει;
-
Ποια σταση σας αρεσει στο σεξ;
-
Στα 4 εννοειταιιιιιι :anal2: :anal2: :anal2: :anal2: :anal2: :anal2:
και επισης να ειμαι απο πανωωωωωωωω

ΑΑΑΑ πολυ καλο ειναι στα ορθιαααα αλλη αισθηση :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: -
Αντώνη, με τον Perry Bear εκκρεμούν κάτι αρκουδωπλακώματα που τάξαμε ο ένας στον άλλον και επίσης σε ένα άλλο post μού ζήτησε να του "διορθώσω" την πούτσα!
Βγαίνουμε offline και αύριο θα σας δείξουμε και την αγαπημένη μας στάση! >:D -
Μου αρέσει στα 4 όπως στην φώτο που πόσταρα σε άλλο τόπικ… Να είμαι με τουρλωμένο το κωλαράκι, αλλά και ανάσκελα...
Επίσης θέλω τον άλλον αραχτό ανάσκελα με τα χέρια πίσω απ΄το κεφάλι του να τον περιποιούμαι με τις ώρες και να απολαμβάνει...ΥΓ.Το φόρουμ γίνεται όλο και πιο hot ή είναι ιδέα μου?

Μπράβο Πέρρυ για το τόπικ!
:clap2: -
Όλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
:mout:
:pee2: :gs: :69: :69_2:
:foot: :diddle: :tf: :missio: :anal2: :churn: :ride: :sucky: :bj2: :jiz: :bukkake: :anal: :bansex2: :an2: :cum: :dick: :surprise: :cum: :sucky: :bj2::smurf: -
Όλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
:mout:
:pee2: :gs: :69: :69_2:
:foot: :diddle: :tf: :missio: :anal2: :churn: :ride: :sucky: :bj2: :jiz: :bukkake: :anal: :bansex2: :an2: :cum: :dick: :surprise: :cum: :sucky: :bj2::smurf::mbounce:
-
Θα συμωνήσω με τον Διόνυσο

Όλες έχουν την χάρη τους :crazy2: -

Όλες έχουν την χάρη τους :crazy2:που να δεις να τις κάνω κιόλας εκεί να δεις χάρις…..αχαχαχαχαχαχα :cheesy2: :afr2: :hug2: :hug: :love:
-

Όλες έχουν την χάρη τους :crazy2:που να δεις να τις κάνω κιόλας εκεί να δεις χάρις…..αχαχαχαχαχαχα :cheesy2: :afr2: :hug2: :hug: :love:
Διόνυσε με κολάζεις απίστευτα πρωί πρωί! :drool2:
-
που να δεις να τις κάνω κιόλας εκεί να δεις χάρις…..αχαχαχαχαχαχα :cheesy2: :afr2: :hug2: :hug: :love:
Tempting….
:hug2: -

και σε χαλάει αυτό που κολάζεσαι;;;;;;;;;;;;;; :drool: :inlove:

-
που να δεις να τις κάνω κιόλας εκεί να δεις χάρις…..αχαχαχαχαχαχα :cheesy2: :afr2: :hug2: :hug: :love:
Tempting….
:hug2:when it comes to man love making all is tempting dude

-

-

Κάθε άλλο, καλύτερο από όλα να κολάζομαι όλη μέρα κάθε μέρα.. :drool:
-

Κάθε άλλο, καλύτερο από όλα να κολάζομαι όλη μέρα κάθε μέρα.. :drool:
σε αυτό θα με βρεις σε απόλυτη ταύτιση :ride: :churn: :anal2: :missio: :tf: :diddle:
:69_2: :mout:
:fake: :smurf: :pee2: :gs: :69: -
Μαγκες προφανως ολες οι στασεις εχουν τη χαρη τους οπως λεει ο Χρηστος και ο Διονυσος….
Αλλά η ερωτηση ειναι ποια ειναι η αγαπημενη σας. Μονο ο Αντωνης κι ο ΒουΤουΜακος απαντησαν...
-
Τι εξυπνάκιας που είσαι!! ;D Εσύ που κάνεις την παρατήρηση, απάντησες;! :whistle:
-
Καταρχην δεν ηταν παρατηρηση, ηταν διαπιστωση…
:hehe:
Αλλα το προσεξες οτι δεν απαντησα αρκουδακο μου!Τωρα οχι μονο θα απαντησω αλλα θα σας το δειξω κιολας!!!! Ιδου!!!

-
μα όλες…...σε λέμε...... αμάν τι πράμα είσαι εσύ...... >:D
:police: -
Ρε φιλε το καταλαβαινω αυτο που λες και συμφωνω…
Πες ομως οτι δεν εχεις χρονο να τις κανεις ολες... Ποια θα προτιμησεις;
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login