• Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups
    • Torrents
    • Login

Συζήτηση για τους διαγωνισμούς

Scheduled Pinned Locked Moved Ελληνικά (Greek)
    25 Posts 6 Posters 135 Views 1 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • ipposI Offline
      ippos
      last edited by

αγαπημενε μου Dax ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
      (χρονια πολλα του καλου σου, αν και καθυστερημενα , προσπαθησα και εκεινη την ημερα αλλα ματαια)  😞 😞 😞 😞 😞 😞

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • DaxD Offline
        Dax
        last edited by

Κι εγώ σ' ευχαριστώ για τις ευχές!  :hug2:
        Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε καταπληκτικά! >:D

(Όπως, ασφαλώς θα διαπίστωσες, μετακίνησα το post σου)

Explore the Wrestling SIG. Let's wrestle!
        https://community.gaytor.rent/index.php?board=121.0

• ipposI Offline
          ippos
          last edited by

αααααααααα και εγω νομιζα οτι μπηκα στην αρχη απο chrome οτι δνε εγινε το post  :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2:

• DaxD Offline
            Dax
            last edited by

Με μεγάλη μου χαρά και ικανοποίηση διαπιστώνω αυξημένη συμμετοχή στο Ελληνικό Φόρουμ! :cheers:

Νέα μέλη προστίθενται στην παρέα μας και κάνουν post με ενδιαφέροντα σχόλια.
            Η ψηφοφορία για το αγαπημένο είδος πορνό που ξεκίνησε ο ippos, βρήκε θετική ανταπόκριση και πολλοί συμμετείχαν (και συνεχίζουν να συμμετέχουν).
            Αλλά και τα παλαιότερα μέλη συνεχίζουν τη δυναμική τους παρουσία!

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να σας πληροφορήσω ότι ο επόμενος διαγωνισμός κοντοζυγώνει, οπότε ετοιμαστείτε!
            Το θέμα του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί το πρωί της 1ης Φεβρουαρίου και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν συμμετοχές μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου, δηλαδή για 2 βδομάδες. Αφού έχουν ολοκληρωθεί οι συμμετοχές, το πρωί της 15ης Φεβρουαρίου, θα ετοιμαστεί το poll με τις υποψηφιότητες. Για τις επόμενες 2 εβδομάδες (δηλ. από 15 ως 28 Φεβρουαρίου), τα μέλη μας θα ψηφίζουν και από αυτήν την ψηφοφορία θα αναδειχτεί ο νικητής, ο οποίος θα λάβει 100 seedbonus points!
            Όλοι οι όροι του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν μαζί με το θέμα.
            Αν έχετε προτάσεις ή σχόλια, είναι ευπρόσδεκτα…
            :cool2:

• ipposI Offline
              ippos
              last edited by

Μετα απο μια εβδομαδα με πυρετο μπηκα σημερα. ευτηχως να προλαβω τον διαγωνισμο  :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
              ξεσκονιζω τον σκληρο μου δισκο να βρω την αγαπημενη μου τσοντουλα. οποτε μεχρι το απογευματακι θα υπαρχει η υποψηιφιοτητα μουυυυυυ. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:

• DaxD Offline
                Dax
                last edited by

Περαστικά σου, ippos! 😘
                Κι αναρωτιόμουν πού είναι αυτό το παιδί!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
                :love:

• PerryP Offline
                  Perry
                  last edited by

Εγώ μερος στους διαγωνισμους δεν θα περνω αλλα βοηθήσω και θα ψηφιζω τους καλυτερους …

• DaxD Offline
                    Dax
                    last edited by

Σ' ευχαριστώ, αρκουδάκο μου! :love: :love: :love:

• PerryP Offline
                      Perry
                      last edited by

Παρακαλώ, αρκουδένιε μου!… :love: :love: :love:

• DaxD Offline
                        Dax
                        last edited by

Ο δεύτερος διαγωνισμός έχει εδώ και κάποιες μέρες που τελείωσε.
                        Αν και το έκανα αρκετές φορές, θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά τους δύο υποψηφίους (ippos και Herakles83).
                        Στο δεύτερο διαγωνισμό, δοκιμάσαμε τη διαδικασία επιλογής του νικητή μέσω ψηφοφορίας.

Έχω να κάνω κάποιες επισημάνσεις:

1. Δε με ενόχλησε καθόλου το γεγονός ότι ένας από τους υποψηφίους μπερδεύτηκε και πήρε μέρος στην ψηφοφορία. Εντελώς ασήμαντο, βρήκα ότι είχε πλάκα και εξάλλου ισοσταθμίστηκε από το γεγονός ότι αργότερα ψήφισε και ο άλλος υποψήφιος. Και μάλιστα έδειξαν αλληλεγγύη και αλληλοψηφίστηκαν! Το βρίσκω τέλειο!

2. Αυτό που θέλω να τονίσω, όμως, είναι ότι λίγες μέρες πριν τη λήξη της ψηφοφορίας, μόνο 2 άλλοι χρήστες μπήκαν στη διαδικασία να ψηφίσουν. Χρειάστηκαν απανωτές υπενθυμίσεις από μέρους μου και εκκλήσεις προς τα μέλη να ψηφίσουν για να ανέβει αυτός ο αριθμός σε 5. Ο τελικός αριθμός 7 περιλαμβάνει και τις ψήφους των δύο υποψηφίων που κανονικά δε θα έπρεπε να καταμετρηθούν.
                          Αντιλαμβάνομαι ότι κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ψηφίσει. Ούτε να κάνει κάτι που δε θέλει. Έχει κάθε δικαίωμα.
                          Από την άλλη, αισθάνθηκα πολύ άβολα να κάνω όλες αυτές τις υπενθυμίσεις. Και με αποτέλεσμα να εισακουστώ από ελάχιστους.
                          Θέλω να λάβετε υπόψη ότι ο διαγωνισμός διάρκεσε 1 μήνα, το topic διαβάστηκε από 25 άλλους χρήστες, από τους οποίους μόνο 5 τελικά ψήφισαν.
                          Δεν είμαι διατεθειμένος να επαναληφθεί κάτι τέτοιο καλώντας συνεχώς τα μέλη να ψηφίσουν.

Έχω ξαναπεί ότι δε μου αρέσει να παίζω το ρόλο του κριτή, αλλά δε μου αρέσει και να πιέζω κανέναν. Οπότε στον επόμενο διαγωνισμό (όποτε γίνει) ο νικητής θα αποφασιστεί από μένα. Όποιος χρήστης θέλει να εκφράσει την άποψή του για τις συμμετοχές και ποια είναι η δική του προτίμηση, μπορεί ελεύθερα να το κάνει και η άποψή του θα ληφθεί υπόψη.
                        Αυτό θεωρώ το πιο δίκαιο αυτή τη στιγμή.

Αν έχετε να κάνετε κάποια σχόλια, είμαι όλος αφτιά!!!

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
                        • 1
                        • 2
                        • 2 / 2
                        • First post
                          Last post