Οι δικές μας φωτογραφίες!
-
Χαχαχαχα!!!!
-
-
Έτσι μπραβο…
Κι επειδή κι εγώ είναι χαρακτηριστικό μου να αυτοσαρκάζομαι και μου αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι, όσο παει και σε πάω περισσότερο!
-
Έτσι μπραβο…
Κι επειδή κι εγώ είναι χαρακτηριστικό μου να αυτοσαρκάζομαι και μου αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι, όσο παει και σε πάω περισσότερο!
είναι καλό να τσαλακωνόμαστε και να μην πέρνουμε τον εαυτό μας και τόσο στα σοβαρά

-
Dax και Διόνυσε οργιάζετε και μ' αρέσει!
Εγώ λέω να αφήσουμε τα πολλά λόγια και να κανονίσουμε ένα ομαδικό wrestling!
Διόνυσε όσο για αναλογίες βάρος ύψος, όνειρο μου είναι ένας άντρας γύρω στο 1.75 και γύρω στα 95 αρκουδίσια κιλά! Προσωπικά θέλω να βάλλω ακόμα 3-4 κιλά, αλλά θα γίνει με τον καιρό.
αρκουδίσια κιλά εννοείς????
Αρκουδίσια κιλά για εμένα είναι τα σφιχτά γεροδεμένα κιλά, σαν αυτά που έχεις εσυ.. :blind: Δηλαδή που τρως το φαγάκι σου, αλλά ασκείσαι κιόλας

Από ότι βλέπω και εγώ εδώ όλοι λίγο πολύ gladiators βγήκαμε. Δεν είναι κακό δεν είναι καθόλου κακό. >:D
Ωραίρες μπουτάρες έχεις Διόνυσε. :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: -
Dax και Διόνυσε οργιάζετε και μ' αρέσει!
Εγώ λέω να αφήσουμε τα πολλά λόγια και να κανονίσουμε ένα ομαδικό wrestling!
Διόνυσε όσο για αναλογίες βάρος ύψος, όνειρο μου είναι ένας άντρας γύρω στο 1.75 και γύρω στα 95 αρκουδίσια κιλά! Προσωπικά θέλω να βάλλω ακόμα 3-4 κιλά, αλλά θα γίνει με τον καιρό.
αρκουδίσια κιλά εννοείς????
Αρκουδίσια κιλά για εμένα είναι τα σφιχτά γεροδεμένα κιλά, σαν αυτά που έχεις εσυ.. :blind: Δηλαδή που τρως το φαγάκι σου, αλλά ασκείσαι κιόλας

Από ότι βλέπω και εγώ εδώ όλοι λίγο πολύ gladiators βγήκαμε. Δεν είναι κακό δεν είναι καθόλου κακό. >:D
Ωραίρες μπουτάρες έχεις Διόνυσε. :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2:Οκ είμαι επίσημα δηλαδή ένας Muscle cub
σε ευχαριστώ για το σχόλιο!!! Σιγά σιγά θα σας ποστ κ άλλα…...λολ -
Aνυπομονούμε!!!!

-
-
Ναι ναι muscle σίγουρα για το cub δεν ξέρω, συνήθως χαρακτηρίζονται έτσι τα αρκουδάκια που είναι κάτω από 30-35..
Εγώ θα μπορούσα να είμαι muscle cub αλλά με 185 ύψος δεν με λες cub πλέον χα χα χα
Αν και γενικά τώρα αυτές οι ορολογίες είναι πολύ σχετικές, αυτό που μένει όμως είναι ότι Διόνυσε είσαι σε πολλή καλή φόρμα είτε σαν cub είτε σαν bear είτε σαν οτιδήποτε!
-
Ναι ναι muscle σίγουρα για το cub δεν ξέρω, συνήθως χαρακτηρίζονται έτσι τα αρκουδάκια που είναι κάτω από 30-35..
Εγώ θα μπορούσα να είμαι muscle cub αλλά με 185 ύψος δεν με λες cub πλέον χα χα χα
Αν και γενικά τώρα αυτές οι ορολογίες είναι πολύ σχετικές, αυτό που μένει όμως είναι ότι Διόνυσε είσαι σε πολλή καλή φόρμα είτε σαν cub είτε σαν bear είτε σαν οτιδήποτε!
34 στα 35 είμαι και έχω και το ύψος και τα κιλά για το muscle cub
ντερέκι μου εσύ!!Το παλεύω να είμαι In shape
-

-
-

-
Έλα που κοκκινισες

-
Κοκκίνισα..

-
-
Κοκκίνισα..

απο τι όμως κοκκίνισες???? >:D

Δεν το λες και κωλαράκος.. Το λες κωλάρα κανονικότατη >:D
-
Κοκκίνισα..

είπα να είμαι λίγο χαδιάρης…. :love: έτσι δεν είναι τα αρκούδια μερικές φορές :cheesy2: αν όχι πολλές!!!
-
Κοκκίνισα..

Χρηστάρα μου εσύ!!!

:love: -
είπα να είμαι λίγο χαδιάρης…. :love: έτσι δεν είναι τα αρκούδια μερικές φορές :cheesy2: αν όχι πολλές!!!
Εννοείται είμαστε χαδιάρηδες οι αρκούδοι….

Woof!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login