• Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups
    • Torrents
    • Login

Κορυφαία Μέλη ΕΛΦΟΡ!

Scheduled Pinned Locked Moved Ελληνικά (Greek)
    33 Posts 8 Posters 165 Views 1 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • ipposI Offline
      ippos
      last edited by

η μια συγκινηση μετα την αλλη αυτη τη βδομαδααα ποσο να αντεξωωωωω? ειναι χειμωνας κανει κρυοοο και οι αρκουδες μου κοιμουντεεε
      δεν τα αντεχω ολα αυτα μαζι  :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose:
      [off-topic]Dax παλι εχω θέμα με τον chrome δεν μπορω να βαλω emotion με τιποτα πατας πατας και τιποτα, τωρα μπηκα απο Mozilla[/off-topic]

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • DaxD Offline
        Dax
        last edited by

[off-topic]
        Σχετικά με το Google Chrome, δυστυχώς δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι ώστε να μην έχεις πρόβλημα να βάζεις smileys. Έχει αρκετά βαρύ interface και αν έχεις βάλει plug-ins και add-ons το κάνεις ακόμα πιο δυσκίνητο. Έχουν αναφερθεί και πολλά άλλα προβλήματα με το Chrome.
        Σε μια έρευνα που έγινε μεταξύ των 4 πιο διαδεδομένων browser (Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Opera) και μέτρησε την ταχύτητα σε διάφορες συνθήκες με αρκετά κριτήρια, τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:
        1. Mozilla Firefox    81%
        2. Opera              68%
        3. Google Chrome  62%
        4. Internet Explorer 41%
        Πιο αναλυτικά μπορείς να διαβάσεις εδώ: lifehacker.com/5917714/browser-speed-tests-chrome-19-firefox-13-internet-explorer-9-and-opera-1164
        Πάντως θυμάμαι ότι κι εσύ μου έχεις πει ότι με το Chrome έχεις προβλήματα ενώ με το Mozilla πετάς. Οπότε γιατί παιδεύεσαι;
        Όταν θα έχω χρόνο θα ετοιμάσω έναν συγκριτικό Οδηγό για όλους τους browser (όχι μόνο αυτούς τους 4 αλλά και Safari, Sea Monkey κ.ά.) για όλα τα λειτουργικά συστήματα.
        [/off-topic]

Explore the Wrestling SIG. Let's wrestle!
        https://community.gaytor.rent/index.php?board=121.0

• DaxD Offline
          Dax
          last edited by

Το Top 5 Μελών μετονομάζεται σε Κορυφαία Μέλη ΕΛΦΟΡ! (όπου ΕΛΦΟΡ σημαίνει Ελληνικό Φόρουμ)

Για το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013, έχουμε ανατροπές, νέες δυναμικές εισαγωγές και αυξημένη συμμετοχή!!

Για όλους αυτούς τους λόγους, απαιτείται αναδιάρθρωση στις κατατάξεις.
          Έτσι, λοιπόν, θα έχουμε PREMIER LEAGUE για τα μέλη που έχουν 30 ή περισσότερα posts, SUPER LEAGUE για τα μέλη με 5 ή περισσότερα posts και JUNIOR LEAGUE για τα μέλη με λιγότερα από 5 posts.
          Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι αυτό το κάνουμε για χαβαλέ και ότι δεν υπάρχουν σημαντικά και ασήμαντα posts ή μέλη.
          Όλοι συμβάλλουν με τον τρόπο τους και κάθε συμβολή είναι εξίσου σημαντική.

Για το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 έχουμε λοιπόν και λέμε:

ΕΛΦΟΡ PREMIER LEAGUE

| # | Χρήστης | Αριθμός posts |
          | 1 | ippos | 74 |
          | 2 | Herakles83 | 69 |
          | 3 | GreekBtm | 66 |
          | 4 | DionysusT | 37 |

ΕΛΦΟΡ SUPER LEAGUE

| 1 | Perry | 21 |
          | 2 | iordanis | 15 |
          | 3 | netgayone | 13 |
          | 4 | gomora | 12 |
          | 5 | gaymangr | 6 |

ΕΛΦΟΡ JUNIOR LEAGUE

| 1 | sallowburton | 3 |
          | 2 | georgx | 2 |
          | | skind1973 | 2 |
          | 4 | decadance | 1 |
          | | geolad | 1 |

'Εχουμε, όμως, και έπαθλα!!
          Τα μέλη της PREMIER LEAGUE μπορούν να μου στείλουν PM με ένα torrent της αρεσκείας τους το οποίο θα κάνω freeleech όποτε θέλουν για να το κατεβάσουν χωρίς να επιβαρυνθεί το Ratio τους!
          Τα μέλη της SUPER LEAGUE μπορούν να μου στείλουν PM με το/τα torrents που έχουν ανεβάσει και θα κερδίσουν 10 SBP σε κάποιο από αυτά!

Σας ευχαριστώ όλους ολόθερμα και συνεχίστε με την καταπληκτική σας παρουσία!!!
          :love: :love: :love:

• GreekBtmG Offline
            GreekBtm
            last edited by

Και Premier League και δώρο freeleech???
            Αυτά είναι!!  ;D
            Dax είσαι θεός!! Τέλειο post αυτό!!!
            άντε να κανονίσουν όλοι να έρθουν στην Premiere League και να στριμωχτούμε όλοι εκεί!
            Θέλουμε συμμετοχήηηηη!!!! 🙂

Woof!!!!
            I am a cub and I like it!
            ;)

• DionysusTD Offline
              DionysusT
              last edited by

Ελά ρε παίζω 1η εθνική;;;;  :mb2: :congrats:

Να πω και τα thanks τύπου όσκαρ…... χεχεχε

Πάντως δεν το περίμενα να είστε καλά.....  :thankyou:

@Dax:

Το Top 5 Μελών μετονομάζεται σε Κορυφαία Μέλη ΕΛΦΟΡ! (όπου ΕΛΦΟΡ σημαίνει Ελληνικό Φόρουμ)

Για το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013, έχουμε ανατροπές, νέες δυναμικές εισαγωγές και αυξημένη συμμετοχή!!

Για όλους αυτούς τους λόγους, απαιτείται αναδιάρθρωση στις κατατάξεις.
              Έτσι, λοιπόν, θα έχουμε PREMIER LEAGUE για τα μέλη που έχουν 20 ή περισσότερα posts, SUPER LEAGUE για τα μέλη με 5 ή περισσότερα posts και JUNIOR LEAGUE για τα μέλη με λιγότερα από 5 posts.
              Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι αυτό το κάνουμε για χαβαλέ και ότι δεν υπάρχουν σημαντικά και ασήμαντα posts ή μέλη.
              Όλοι συμβάλλουν με τον τρόπο τους και κάθε συμβολή είναι εξίσου σημαντική.

Για το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 έχουμε λοιπόν και λέμε:

PREMIER LEAGUE

| 1 | ippos | 74 |
              | 2 | Herakles83 | 69 |
              | 3 | GreekBtm | 66 |
              | 4 | DionysusT | 37 |
              | 5 | Perry | 21 |

SUPER LEAGUE

| 1 | iordanis | 15 |
              | 2 | netgayone | 13 |
              | 3 | gomora | 12 |
              | 4 | gaymangr | 6 |

JUNIOR LEAGUE

| 1 | sallowburton | 3 |
              | 2 | georgx | 2 |
              | | skind1973 | 2 |
              | 4 | decadance | 1 |
              | | geolad | 1 |

'Εχουμε, όμως, και έπαθλα!!
              Τα μέλη της PREMIER LEAGUE μπορούν να μου στείλουν PM με ένα torrent της αρεσκείας τους το οποίο θα κάνω freeleech όποτε θέλουν για να το κατεβάσουν χωρίς να επιβαρυνθεί το Ratio τους!
              Τα μέλη της SUPER LEAGUE μπορούν να μου στείλουν PM με το/τα torrents που έχουν ανεβάσει και θα κερδίσουν 10 SBP σε κάποιο από αυτά!

Σας ευχαριστώ όλους ολόθερμα και συνεχίστε με την καταπληκτική σας παρουσία!!!
              :love: :love: :love:

• ipposI Offline
                ippos
                last edited by

εγω θα ηθελα να αφιερωσω αυτη μου την πρωτια στην οικογενεια μου, στον υδραυλικο της γειτονιαςςς, ειμαι πολυ συγκινημενος που κερδιζω το βραβειο για δευτερη φορα, και μην ξεχνατε ΣΑΣ ΑΓΑΠΩΩΩ :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

• Herakles83H Offline
                  Herakles83
                  last edited by

Really?!  ???
                  ippos με τρως πάντα για λίγο και αυτή αλλά και την προηγούμενη φορά.
                  Εγώ ελπίζω να δω και άλλα άτομα να ποστάρουν πάρα πολύ σύντομα, ώστε να μεγαλώνει η παρέα μας εδώ.
                  Επίσης αξίζει ένα τεράστιο  :thankyou: στον Dax για την δουλειά που κάνει εδώ μέσα. Είναι το κινητήριο γρανάζει που μας κάνει να θέλουμε να συμμετάσχουμε περισσότερο και πιο συχνά στις κουβέντες και στα διάφορα topics.

DAX  :urock:

Bears bears bears! Looking for a good time!

• DaxD Offline
                    Dax
                    last edited by

Κι εγώ σας ευχαριστώ, μάγκες!
                    Με εμπνέετε, με βοηθάτε απίστευτα, μου δίνεται ιδέες και με εμψυχώνετε!
                    :thankyou:
                    Δική μου ικανοποίηση είναι όταν εσείς το διασκεδάζετε και το ευχαριστιέστε!

Επίσης, έκανα μια αλλαγή και υποβίβασα τον Perry!
                    :hehe:
                    Το απόγευμα που θα γυρίσει σπίτι θα έχουμε σκηνικά!! >:D

• PerryP Offline
                      Perry
                      last edited by

Τι!!! Ήμουν στο Premier League και υποβιβάστηκα! :afr:
                      Θα γινει ΧΑΜΟΣ!!!!!!  :fight:
                      Νταξ στο λεω σοβαρα θα πλακωθουμε! >:D

• ipposI Offline
                        ippos
                        last edited by

Perrybear μην του φωναξειςςςς
                        να τον "τιμωρησεις" αλλιωςςςςςς :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

• DaxD Offline
                          Dax
                          last edited by

'Ωρα να βγούμε offline, αρκουδάκο μου! Πάμε να πλακωθούμε!!
                          :lolp:

• GreekBtmG Offline
                            GreekBtm
                            last edited by

@Perry:

Τι!!! Ήμουν στο Premier League και υποβιβάστηκα! :afr:
                            Θα γινει ΧΑΜΟΣ!!!!!!  :fight:
                            Νταξ στο λεω σοβαρα θα πλακωθουμε! >:D

Nα ποστάρεις πιο συχνά κύριε μου και να συμμετέχεις για να ανέβεις ξανά στην κατηγορία που σου αξίζει!!!χιχιχι
                            😉

Woof!!!!
                            ;)

• DionysusTD Offline
                              DionysusT
                              last edited by

δηλαδή θα γίνει φαμός όπως λέει κ ο ανηψιός μου  👼 έλα ήρεμαααααααα :hug2: :hug:

• PerryP Offline
                                Perry
                                last edited by

Ο ΒουΤουΜου πολύ μου κολλάει… Δε θα τα πάμε καλά κύριε ΒουΤουΜού... :fight:

Χτες έγινε φαμός!... έπεσαν κουτουλίδια!...

• GreekBtmG Offline
                                  GreekBtm
                                  last edited by

@Perry:

Ο ΒουΤουΜου πολύ μου κολλάει… Δε θα τα πάμε καλά κύριε ΒουΤουΜού... :fight:

Χτες έγινε φαμός!... έπεσαν κουτουλίδια!...

Εγώ??? Ποτέ!!!
                                  Πλάκα έκανα βρε συ…
                                  :love:

Woof!!!!
                                  ;)

• DaxD Offline
                                    Dax
                                    last edited by

Μποτομάκι, πλάκα κάνει ο κύριος Perry Bear. Μη του δίνεις σημασία…
                                    Η παροιμία λέει " Όποιος αγαπά, πειράζει".
                                    Αυτό στην περίπτωση του Perry ισχύει 100%.

• GreekBtmG Offline
                                      GreekBtm
                                      last edited by

@Dax:

Μποτομάκι, πλάκα κάνει ο κύριος Perry Bear. Μη του δίνεις σημασία…
                                      Η παροιμία λέει " Όποιος αγαπά, πειράζει".
                                      Αυτό στην περίπτωση του Perry ισχύει 100%.

Tότε έχει το ελεύθερο να με πειράζει όσο θέλει….
                                      🙂

Woof!!!!
                                      ;)

• DionysusTD Offline
                                        DionysusT
                                        last edited by

ΕΛΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  :police: :police: :police: :police:

• DaxD Offline
                                          Dax
                                          last edited by

Σκέφτηκα αρκετά πριν κάνω αυτό το post.
                                          Παρατήρησα, όμως, ότι μετά την ανακοίνωσή μου για τα Leagues του ΕΛΦΟΡ, υπήρξαν κάποιες αλλαγές. Είδα να γίνονται πολλά posts που δεν είχαν απολύτως κανένα νόημα να γίνουν. Και εξηγούμαι:
                                          α) Posts που δεν ανέφεραν απολύτως τίποτα, είχαν μόνο σε Quote το ποστ κάποιου άλλου χρήστη!
                                          β) Δύο, τρία ή τέσσερα απανωτά posts από τον ίδιο χρήστη για να αναφερθούν στο ίδιο θέμα! Αν κάνετε ένα post και θέλετε να προσθέσετε ή να αλλάξετε κάτι, μπορείτε να τροποποιήσετε το post σας εφόσον δεν έχει περάσει αρκετός χρόνος. Δεν είναι ανάγκη να κάνετε άλλο post.
                                          γ) Δύο, τρία ή τέσσερα απανωτά posts για να αναφερθεί κάποιος σε διαφορετικά posts! Δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική. Αν στο δικό μου post θέλω να αναφερθώ και στο post του Αλέκου και στο post του Βασίλη και στο post του Γεράσιμου (τυχαία ονόματα), μπορώ να το κάνω στο ίδιο post. Δεν είναι ανάγκη να κάνω διαφορετικά απανωτά posts για τον καθένα!
                                          δ) Posts μόνο με ένα smiley χαμογελάκι! Το smiley χαμογελάκι, όπως και άλλα smileys (thumb up, wink κλπ.) υπάρχουν ως επιλογές στο κάτω δεξί μέρος κάθε post. Μπορεί ο καθένας να τα επιλέξει για κάποιο post. Δεν είναι ανάγκη να κάνω ολόκληρο post στο οποίο θα βάλω μόνο ένα smiley.

Έχω την εντύπωση ότι η ανακοίνωσή μου για τα Leagues, λειτούργησε εντελώς διαφορετικά από αυτό που είχα στο μυαλό μου. Ήθελα να ενθαρρύνω τη συμμετοχή, αλλά διαπιστώνω ότι έβαλε σε διαδικασία υπερβολικού και μη αναγκαίου ποσταρίσματος κάποιους χρήστες. Δε ρίχνω καμία ευθύνη, το λάθος είναι δικό μου. Δεν έχω σκοπό να απαγορέψω το είδος του post που κάνει ο καθένας, αλλά δε θέλω να ενθαρρύνω και αχρείαστες πρακτικές.

Οπότε, τέρμα τα Leagues και οι top posters!!!
                                          Όποιος θέλει να κάνει posts, μπορεί να κάνει όποτε θέλει και όσα θέλει, αλλά επειδή το θέλει και όχι για να βγει πρώτος.

Και κάτι ακόμα που οφείλω να αναφέρω. Το function Quote έχει συγκεκριμένο ρόλο. Αν θέλω να απαντήσω ή να αναφερθώ στο προηγούμενο post, κάνω Reply. Δεν είναι ανάγκη να κάνω Quote και να ξαναδιαβάσω όλο το προηγούμενο μήνυμα που έτσι και αλλιώς το βλέπω παραπάνω. Παρατηρώ posts που έχουν Quote μέσα σε Quote μέσα σε Quote…. Η χρήση του Quote μπορεί να γίνει μόνο για δύο λόγους:

1. Όταν θέλω να αναφερθώ σε ένα post που είναι πολύ πιο πάνω στο topic και επομένως θέλω να διευκρινίσω ότι αναφέρομαι σ' αυτό το συγκεκριμένο post και όχι σε κάποιο άλλο που έγινε ενδιάμεσα από τον ίδιο χρήστη.
                                          2. Όταν θέλω να αναφερθώ σε συγκεκριμένη φράση που περιέχεται σε ένα post. Δεν είναι ανάγκη να κρατήσω όλο το post μέσα σε Quote. Σβήνω όλα τα υπόλοιπα και κρατώ μέσα στο Quote μόνο τη φράση στην οποία αναφέρομαι.

Τα παραπάνω θέλω να εκληφθούν ως συμβουλές. Μόνο τέτοιο σκοπό έχουν.
                                          Ευχαριστώ όλους σας για τη συμβολή σας και την εύρυθμη λειτουργία του ΕΛΦΟΡ!
                                          :thx:

• ipposI Offline
                                            ippos
                                            last edited by

[off-topic]Dax σου παει το αγριο  :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2:[/off-topic]

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • First post
                                              Last post