Οι δικές μας φωτογραφίες!
-
Και εμένα μου λείψατε Dax!! Απλώς μετακόμιζα και έμεινα χωρίς γραμμή τηλεφώνου!! (έπρεπε να κάνω μεταφορά).
Αλήθεια τι παλικάρια έχει γιατί μόνο εγώ έχω ποστάρει φώτο και ο greekbtm χεχεχεχεχεχεΣε ευχαριστώ για το ΣΕΞΙ DAX να δούμε εσυ είσαι;;;;; χεχεχεχε τι πονηρόμουτρο είμαι εεεε αχαχαχαχα (αστειεύομαι μην παρεξηγηθώ)

@Dax:
Καταρχήν, Διόνυσε, να σου πω ότι μου 'λειψες!!!
Ε, ρε τι παλικάρια έχει το Ελληνικό Φόρουμ!!
Διόνυσε, είσαι ΠΟΛΥ ΣΕΞΙ!!!
:hot: -
Θα ξεθαρέψουν και οι υπόλοιποι σιγά σιγά και θα ποστάρουν… Είμαι σίγουρος!!
Εγώ είμαι ήδη έτοιμος να ανεβάσω κι άλλη!
;D -
Σε ευχαριστώ για το μπράβο greekbtm αλλά δεν χρειάζοταν
:hug: για ποιο λόγο να ντραπούμε;;;; Ελευθερία έκφρασης αρκεί να μην προσβάλουμε τους άλλους σωστά;!;!;!
Επίσης σε ευχαριστώ για το παιδαράς και το sexy κολακεύομαι που ένας σουπερ κώλος (όπως ο δικός σου….) με φιλοφρονεί έτσι!!
Ελπίζω και άλλοι να προχωρήσουν σε ποστ!!ΜΠΡΑΒΟ ρε συ Διόνυσε!!!
Πολύ χαίρομαι που επιτέλους άρεσε σε κάποιον η ιδέα μου και άφησε τις ντροπές και έκανε την αρχή…!!!
Καταρχήν φένεσαι παιδαράς και πολύ sexy και κατά δεύτερον ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα σου!
Και συνεχίζω εγώ με ποστάρισμα φωτογραφίας μιας και σήμερα μου την βάρεσε και ανέβασα την ίδια και στο διεθνές φόρουμ...
Aς πάρω λοιπόν το θάρρος κι ας κάνω το ίδιο και εδώ!
Με κόκκινα μαγουλάκια λοιπόν από την ντροπή μου να μια ιδέα (λίγο pixel-ιδιασμένη) και από μένα... :-[[center]

-
Αγαπητέ ippos!!
Γιατί να πας στην Νικολούλη;;;; Αφού είμαι εδώ και μπορούμε να μιλάμε δεν είμαι χαμένος μέσα στο τουνελ του GT.RU :cheesy2:
Τόσες καρδούλες μαζεμένες δεν περίμενα να έχω από έναν άντρα, ειλικρινά σε ευχαριστώ :bighug:!!ΥΓ. Τώρα δηλαδή πρέπει να με κάνει ο Greekbtm πακέτο και να με στείλει σε εσένα…..:lolp:
Μην λετε αλλα για τον διονυσοοοοο
δεν αργω να παρω την φωτο και να παω στην νικολουληηηηηηηηηηηη :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:
Διονυσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
[off-topic]θα παραπονεθω Dax να κανεις προταση στα emotion να βαλουν και κανενα woof να στελνω στα αρκουδακια μουυυυυυυυυυ και καμια αρκουδισια πατουσααααα :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2:[/off-topic] -
Χαλάρωσε…ποιον θα παντρευτείς τελικά αποφάσισε...... πρέπει να σε :pope: διαβάσει να ηρεμήσεις που πήρες ένα δαχτυλίδι και περιμένεις το yes i do αχαχα (σε πειράζω ελπίζω να μην το παρεξηγήσεις)
Αλλά και πάλι thanks!!! Ευτυχώς που δεν έβαλα ημίγυμνη....
Διονυσηηηηηη σε παντρευομαιιιιιιιιιιιιιιιιιι :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
[off-topic]Ολο προτασεις γαμου κανω σε αυτο το φορουμ και θα με παρεξηγησετε :afr: :afr: :afr: :afr: :afr: :afr: :afr: :afr:[/off-topic] -
:mbounce: GreekBTM :mob: GReeKBtM :mb2:
Περιμένουμε ή έστω περιμένω

Θα ξεθαρέψουν και οι υπόλοιποι σιγά σιγά και θα ποστάρουν… Είμαι σίγουρος!!
Εγώ είμαι ήδη έτοιμος να ανεβάσω κι άλλη!
;D -
Διονυση αν βαλεις και ημιγυμνη αυτο ηταν θα λιωσωωωωω σαν λαμπαδααααααααααααααααα
Αλλα Please μην το κανεις θα θελω να μαθω την νεα σου διευθυνσηηηη :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: -
εεε αντε μετα πο πολυ σκεψη και μιας και ειμαι και σε ηλικια γαμου ας βαλω και εγω μια φωτο μπας και ξεστραβωθει κανενας και με παρει
(εννοειται οτι ολο αυτο με τον γαμο ειναι πλακα, και στο αντιστοιχο τοπικ για τον γαμο εξηγω και τις θεσεις μου, σχεσακιας ειμαι ναι, του γαμου οχι και τοσο :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:)
-
Μπράβο τα αγόρια μου!!! Έλα να ξυπνάμε και να έχουμε συμμετοχή!!

ippos πολύ γλυκό χαμόγελο!!
Θέλω να δω κι άλλες!! -
:hug: για ποιο λόγο να ντραπούμε;;;; Ελευθερία έκφρασης αρκεί να μην προσβάλουμε τους άλλους σωστά;!;!;!
Επίσης σε ευχαριστώ για το παιδαράς και το sexy κολακεύομαι που ένας σουπερ κώλος (όπως ο δικός σου….) με φιλοφρονεί έτσι!!
Ελπίζω και άλλοι να προχωρήσουν σε ποστ!!Έτσι ακριβώς όπως τα λες Διόνυσε…Κι εγώ ντρεπόμουν απίστευτα μέχρι που το έκανα και ποσταρα την photo και τώρα μου πέρασε οι ντροπές!
Και αποφάσισα να ποστάρω μια καθαρά προσωπική φωτογραφία που είχα βγάλει μόνος μου και καθαρά για μένα..
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια παιδαράκο μου επίσης! Υπερβάλλεις λίγο αλλά μου αρέσει το σχόλιο σου και το απολαμβάνω ιδιαιτέρως..
-
Αντώνη, είσαι παίδαρος!
Μ' αρέσουν τα γενάκια σου και το κοντοκουρεμένο μαλλί σου. Και φαίνεσαι "δεμένο" παλικάρι!
:ok2:
Σούπερ!! -
:mbounce: GreekBTM :mob: GReeKBtM :mb2:
Περιμένουμε ή έστω περιμένω

Και μόνο που ένας παιδαράς σαν εσένα μου το ζητάει τόσο γλυκά με τόσα εικονάκια είναι δυνατόν να μπορέσω να αρνηθώ??
Ειδικά σε τόπικ που άνοιξα εγώ… ;D
Στο καπάκι μετά τη δουλειά πρέπει να πάω σε μια επίσκεψη αλλά σου υπόσχομαι το βράδυ που θα μαζευτώ να ποστάρω νέα φωτογραφία..
Απλά σκέφτομαι αν θα ποστάρω κι άλλη σαν αυτήν ή ακόμα πιο προκλητική...!!! :-[
Χαχαχαχα -
Αντώνη, είσαι παίδαρος!
Μ' αρέσουν τα γενάκια σου και το κοντοκουρεμένο μαλλί σου. Και φαίνεσαι "δεμένο" παλικάρι!Σούπερ!!
οκ κοκκινιζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

-
ippos πολύ γλυκό χαμόγελο!!
ευχαριστω πολυυυυυ greekbtm

-
καλά…....
ότι πεις...... >:D
@ippos:Διονυση αν βαλεις και ημιγυμνη αυτο ηταν θα λιωσωωωωω σαν λαμπαδααααααααααααααααα
Αλλα Please μην το κανεις θα θελω να μαθω την νεα σου διευθυνσηηηη :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:
-
great smile

εεε αντε μετα πο πολυ σκεψη και μιας και ειμαι και σε ηλικια γαμου ας βαλω και εγω μια φωτο μπας και ξεστραβωθει κανενας και με παρει
(εννοειται οτι ολο αυτο με τον γαμο ειναι πλακα, και στο αντιστοιχο τοπικ για τον γαμο εξηγω και τις θεσεις μου, σχεσακιας ειμαι ναι, του γαμου οχι και τοσο :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:) -
Διόνυσε έεεετσι μ'αρεσεις!!
Πόσταρε πράμμα!!!
άντρακλας…..
κάτσε να μαζέψω τα σάλια μου... :drool: :drool: -
εεε άσε με να λέω και εγώ τίποτε….κακέ :cry2:

Ελπίζω και άλλοι να προχωρήσουν σε ποστ!!Έτσι ακριβώς όπως τα λες Διόνυσε…Κι εγώ ντρεπόμουν απίστευτα μέχρι που το έκανα και ποσταρα την photo και τώρα μου πέρασε οι ντροπές!
Και αποφάσισα να ποστάρω μια καθαρά προσωπική φωτογραφία που είχα βγάλει μόνος μου και καθαρά για μένα..
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια παιδαράκο μου επίσης! Υπερβάλλεις λίγο αλλά μου αρέσει το σχόλιο σου και το απολαμβάνω ιδιαιτέρως..
-
δαίμονα…Σατανά ;D με κολάζεις............... :cheers: :crazy2:
σιγά ρε και δεν έβαλα κ επίμαχα τότε τι θα κάνεις αχαχα
Διόνυσε έεεετσι μ'αρεσεις!!
Πόσταρε πράμμα!!!
άντρακλας…..
κάτσε να μαζέψω τα σάλια μου... :drool: :drool: -
δαίμονα…Σατανά ;D με κολάζεις............... :cheers: :crazy2:
σιγά ρε και δεν έβαλα κ επίμαχα τότε τι θα κάνεις αχαχα
Θα έρθω εκεί!!!!
;D
:love: :love: :love:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login