Ο Έλληνας Albert Victor!
-
Το τρίτο photoshoot με το Butch Dixon έγινε με leather θεματολογία!

-
Απ' το ίδιο photoset…

-
Το τέταρτο photoset με το Butch Dixon περιλάμβανε φωτογράφιση σε εξωτερικούς χώρους…
Είναι απλά πανέμορφος και κάβλαρος!!
:hot2:

-
Και η απερίτμητη ψωλή του!…

-
:drool:

-
…και μερικές ακόμη απ' το ίδιο photoshoot!
Κωλάρα!!!

-
Αρκετά με τα solo του Albert. Καιρός να τον δούμε και σε action!
Εδώ τον βλέπουμε με τον επίσης αρκούδο Uncle John!
Πιπώματα και γαμήσια απίστευτα!! >:D

-
Εδώ τον βλέπουμε με το Γάλλο αρκούδο Bruno Andrea, ο οποίος είναι ο σύντροφός του στην πραγματική ζωή!

-
Και με ακόμη έναν αρκούδο, τον Carlo Cox!
:lovp:

-
Και μερικές ακόμα για το τέλος, πάλι με τον Carlo Cox!
:hot2:

-
πω πω βλεπω το ratio Μου να κατεβαινει στα ΤΑΡΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2:
και το αλλο να γινεται καγκελο και να ανεβαινει στο ταβανιιιιιιιιιι :masbana: :masbana: :masbana: :masbana: :masbana: :masbana: -
:hehe:
Αξίζει, όμως!!!
Σου προτείνω να μην κατεβάσεις ολόκληρες τις ταινίες.
Κατέβασε τα 2 μικρά solo βιντεάκια στο ξενοδοχείο που δίνει τη συνέντευξη, κάνει ντουζ και τραβάει μαλακία
και τις τρεις σκηνές με τον Bruno Anrdea, Carlo Cox και Uncle John.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ είναι και η σκηνή που έχει κάνει με την TIM, αλλά εμπεριέχεται σε 2 ταινίες που το υπόλοιπο μέρος τους δε λέει και πολλά.
Αν δεν έχει η σκηνή μέσα Albert Victor δεν αξίζει!!

-
Παιδαράς!!! :drool:
-
Δεν ξέρω γιατί, και εσύ Dax ξέρεις την μεγάλη μου αδυναμία για αρκουδάκια, αλλά ο συγκεκριμένος δεν μ' αρέσει καθόλου. Δικός σας !

-
Χρήστο, ξαφνιάζομαι λίγο γιατί κι ο Albert ξεφεύγει από τα κλασικά πρότυπα που ξέρω ότι δε σου αρέσουν, ενώ έχει τα χαρακτηριστικά που συνήθως σου αρέσουν: έχει την τριχάρα του, έχει τα μούσια του και τη φαλακρίτσα του, είναι αρρενωπός, είναι στιβαρός, είναι ώριμος.
Αλλά, γούστα είναι αυτά, φίλε μου! Άμα δε σε φτιάχνει, απλά δε σε φτιάχνει. Τελείωσε.Η αλήθεια είναι ότι η πούτσα του είναι λίγο περίεργη. Αλλά αυτό με ιντριγκάρει. Με προκαλεί να του την αρπάξω και να τη "διορθώσω"!

-
Ίσως η υπερβολική αγριάδα στη φάτσα του να με χαλάει, δεν μπορώ και εγώ να καταλάβω..
Η απάντησή σου με έστειλε Dax, Θεός :urock:
-
εντάξει ρε παιδιά καλό είναι το γκομενάκι!!! ;D αμά σας πει "σε θέλω…" πείτε που μπααααα δεν μου αρέσεις χεχεχεχε >:D

-
Πες τα, ρε Διόνυσε!!!
-
Εμ τα λέω τι κάνω κάθομαι…..
(Clopyright απο το κλάμμα βγήκε από τον παράδεισο η ατάκα....) :police:
@Dax:
Πες τα, ρε Διόνυσε!!!
-
Εγώ δεν θα του καθόμουν και το λέω σοβαρά. Αγόρια δικός σας! :crazy2:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login