Ο Christian από το Butch Dixon!
-
Να 'σαι καλά, ippos!
Δική μου ικανοποίηση είναι όταν εσείς ευχαριστιέστε τα αφιερώματα.
Εμένα τα μοντέλα δεν με αφήνουν αδιάφορο, αλλά ούτε και οι next door guys.
Και οι άντρες με κοιλιακούς είναι σέξι και οι άντρες με κοιλίτσα ακόμα καλύτεροι! :cool2:Αλλά παρατηρώ ότι υπάρχει ένας ερωτισμός στην ατμόσφαιρα. Ή είναι ιδέα μου; :whistle:
-
Αν εννοεις ερωτισμο προς τον Herakles83 ναιιιιι
αν ηταν πιο κοντα θα του ειχα ζητησει ραντεβου, αυτα που εχει γραψει τον κανουν πολυ ενδιαφερων τυποοοοοοοο :mb2: :mb2: -
:hehe:
(Πολύ μ' αρέσει! >:D) -
Γεια σου ippos!
Λοιπόν έκανα κράτηση εισητήρια για Παρίσι από Αθήνα. Έρχομαι σε παίρνω και πάμε μαζί να βρούμε τον Christian στο Παρίσι να του κάνουμε πρόταση γάμου μαζί!

-
Τελειαααα χρηστοοοοοο. θα παρω και καλα ρουχα μαζι μου αν δεν τον βρουμε θα σε παντρευτω στο δημαρχειο του Παρισιουυυυυ :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
-
Διακρίνω έρωτες εδώ μέσα!!! Μπράβο παιδιά :-))))) και όντως ο Chris είναι κόμματος…. :cheesy2: >:D
-
Ε! Κι εγώ κουμπάρος!

-
Κατάφερα να βρω ακόμα μια φωτογραφία του Christian στην ντουζιέρα!
Πιο υγρός και με προτεταμένη τη "σημαία"!!
:cheers:
-
Τι καύλαρος είναι αυτός???
-
αστα greekbtm θα παρω τα ορη και τα βουνα και οχι τιποτα αλλο βρεχει κιολας. Αχχχχχχχ πως θα βγαλουμε νυχτα και σημερααααα? :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose:
Κανενας αρκουδος να μας ζεστανει? :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: -
Πως ειναι στο romeo ετσι αν υπηρχε και εδω θα του εβαζα Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥΥΥΥ

-
Έεεετσι…
Άνδρας με τα όλα του!! -
Dax αυτό δεν είναι σημαία, τείνει να είναι προβοσκίδα.. :crazy2:
-
:hehe:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login