Πούτσες μπλε!
-
Ελπίζω να σας άρεσε το αφιέρωμα στο "μπροστινό εργαλείο" (που λέει και ο ippos)!
Έκανα και ειδικά topics για διάφορες εθνικές ομάδες για να καλύψω όλα τα γούστα.
Το δύσκολο ερώτημα: ποια ψωλή σάς άρεσε περισσότερο; >:D -
οτι να πω ειναι λιγοοοοο
ενα μεγαλοοοοοοο ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: -
εγω παντως τις θελω ολεςςςςςςςςςςςςςςς (εκτος των ανατολικων μεταξυ μας δεν τους συμπαθω και πολυ :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:)
μου εχει φτασει στο μετωποοοοοοοοοο

-
Να 'ξερες μόνο πόσες ώρες μάζευα ψωλές! ;D Χαίρομαι που το απόλαυσες!
-
ωωωωω σε ευχαριστω αληθεια παρα πολυ αγαπημενε Dax. εγω που εψαξ λιγο δεν βρηκα και τιποτα ιδιαιτερο. οι πηγες σου σαφως και ειναι καλλυτερες :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2:
-
@Dax:
:hehe:
Περιμένατε να δείτε πούτσες μπλε! ;D
Πούτσες μπλε δε θα δείτε, αλλά θα παρελάσουν μπροστά σας ωραιότατες ψωλάρες!
Απολαύστε!ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑ DAX ΝΑΣΕ ΚΑΛΛΑ :cool2:
Edit: inserted end quote
-
Χαίρομαι πολύ, φίλε μου, που το απόλαυσες! :cheers:
Γι' αυτό και κάνω αυτά τα αφιερώματα και ικανοποιούμαι όταν σας αρέσουν! -
ωρΑια δουλειά DAX…. ;D ζωγράφισες πάλι
-
Σ' ευχαριστώ πολύ, Διόνυσε!

Να πω ότι ο καθένας μπορεί να προσθέσει φωτογραφίες που του αρέσουν είτε σ' αυτό το topic είτε σε οποιοδήποτε άλλο topic, ή ακόμα και να ξεκινήσει ο ίδιος κάποιο νέο topic με ένα θέμα που του αρέσει!

-
ωραιες οι πιτσες οι μπλε …
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login