Orosz faszik
-
Re: Mi a véleményetek az orosz pasikról?
Szétszopnám a farkukat. Szépek, szexik, és gyönyörű világos szemük van. És a többségüknek a személyisége is tök szimpi

-
@garcon1991 Milyen külső jegyek alapján különíted el őket a többi kaukázusi néptől?
Úgy értem, hogy én az utcán biztos, hogy első blikkre nem tudnék megkülönböztetni egy francia és orosz krapekot. Még tipikus "modern" öltözködés alapján se mernék feltétlen tippelni a szláv csoporton belül.Vagy inkább a hozzájuk kapcsolt keménység vonz?
-
Szerintem nagyon vegyes a kép, vannak színtelen-szagtalan nyunyókák (mondjuk ebből van a több), de vannak elképesztően gyönyörű pasik is közöttük. Ilyen például a Chatturbate-en William Mann:

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login