Felirat fordítás magyarra!
-
Sziasztok!
Én is magyar vagyok Smiley
szeretnék készíteni egy oldalt ahová összegyűjtom a meleg témájú filmeket, találtam jó párat, de ahoz képest amit külföldön kiadnak, kevés része található meg a neten szinkronosan, illetve magyar felirattal.
Ehhez szeretnék segítséget kérni.
Olyan embereket keresek, akik szívesen fordítanának angolról magyarra, esetleg egy filmet többen is lehetne vállalni, felosztani a feliratot, így gyosan el lehetne készíteni egy film feliratát.
Én az angolhoz nem nagyon értek, de én is besegítenék, esetleg a felirat készítésében/összerakásában.
Ha nem értesz a fordítóprogramokhoz, de szívesen fordítanál, akkor is jelentkezz.
Nem csak angol nyelvről, de más nyelvű filmeket is jó lenne fordítani.
Jelentkezz.
Email: [email protected] -
Szia
Én szívessen fordítok németröl vagy angolrol de csak abban tudok segíteni hogy a szöveget lefordítom. Az hogy a filmhez kerüljön és passzoljon sajnos ahoz nem értek. Üdv [email protected]
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login