• Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups
    • Torrents
    • Login

Ποια είναι τα ενδιαφέροντά σας;

Scheduled Pinned Locked Moved Γνωριμίες & Συζητήσεις
    21 Posts 6 Posters 121 Views 1 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • netgayoneN Offline
      netgayone
      last edited by

Παναγιωτης εδω. 40+ πλεον  🙂 Ενδιαφεροντα πολλα, αλλα στην πραξη το μονο που κανω ειναι βλεπω πολλες σειρες, λιγες ταινιες, ΠΟΛΥ internet. Ειμαι information freak. Μ'αρεσει να μαθαινω και να ξερω τα παντα. Το google ειναι φιλος μου.
      Βαριεμαι πολυ τα μαγαζια της Αθηνας. Μ'αρεσει να βγαινω μονος και πολυ λιγα εχουν την αισθηση του στεκιου πια.
      Ειμαι σε σχεση πολλα χρονια, αλλα ΟΚ, αν πεσει κατι πολυ καλο στο δρομο μου, δεν θα πω οχι.  :anal2:

Αγαπημενο hobby ειναι να μπαινω στα social και να γραφω status που προκαλουν  >:D

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • DaxD Offline
        Dax
        last edited by

Γεια σου, Παναγιώτη! 🙂

Μ' αρέσουν οι info-freaks!!! 😄

Πράγματι έχει χαθεί η αίσθηση του στεκιού. Κι εμένα μου λείπει. 😢

Ποιες σειρές σου αρέσουν περισσότερο;

Explore the Wrestling SIG. Let's wrestle!
        https://community.gaytor.rent/index.php?board=121.0

• netgayoneN Offline
          netgayone
          last edited by

τι να πω απο σειρες? Ας πω οτι ΔΕΝ εχω δει prison break, game of thrones, weeds για αρχη. Απο τα πιο προσφατα, αγαπημενα ειναι Fringe, American Horror Story, True Blood, The Killing, Big Bang Theory, Spartacus.
          Πιο δευτερα αλλα τα βλεπω πιο πολυ προσ χαλαρωση, Alphas, Haven, Walking Dead, Sanctuary.
          To Glee με εχει κουρασει και φετος ακομα δεν το εχω δει. Αλλα καποια στιγμη θα το αποφασισω.
          Γενικα μ'αρεσουν τα Sci-Fi Και τα πολυ ιδιαιτερα. Πολυ καλη και ιδιαιτερη κωμωδία ειναι το episodes με τον Matt LeBlanc. Και αν δεν εχετε δει το Jericho, το θεωρω must.

Λυπηθηκα που τελειωσε το Desperate Housewives. Το απολαμβανα.

ενα σωρο αλλες. Ο,τι μου κεντρισει το ενδιαφερον, το κατεβαζω.

Επομενο που θελω να δω ειναι το revolution. Πιστευω θα μου αρεσει.

• DaxD Offline
            Dax
            last edited by

Παναγιώτη, μ' έκανες και γέλασα!
            Δεν ξέρω αν το έκανες επίτηδες ή κατά λάθος, αλλά μέσα στις σειρές που "βλέπεις προς χαλάρωση", αναφέρεις και το The Walking Dead! ;D
            Δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορεί κάποιος να χαλαρώνει με ζόμπι και κυρίως με αυτή τη σειρά! 😄
            Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η συγκεκριμένη σειρά είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που φαίνεται. Πολύ δυνατές ερμηνείες, εξαιρετική μουσική και καταστάσεις που σε οδηγούν να σκεφτείς τι θα έκανες σε παρόμοια θέση. Η σειρά μπορεί να έχει ζόμπι αλλά δεν είναι σειρά για ζόμπι. Είναι σειρά χαρακτήρων. Για μένα, οι walking dead δεν είναι τα ίδια τα ζόμπι, αλλά αυτοί που έχουν επιζήσει και περιφέρονται σε ένα εντελώς καινούργιο περιβάλλον όπου η ύπαρξη δεν έχει το σκοπό που είχε και τα πάντα πρέπει να αξιολογηθούν απ' την αρχή. Είναι από τις αγαπημένες μου σειρές. Επίσης διαβάζω και τα comics που συνεχίζουν να βγαίνουν και είναι εξίσου καταπληκτικά.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για το Jericho. Άλλη εξαιρετική σειρά! Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, αλλά στα μέσα της 1ης σεζόν υπήρξαν "έξωθεν" πιέσεις και το κανάλι αποφάσισε να την κόψει. Τεράστιο κύμα διαμαρτυριών οδήγησε τους καναλάρχες να ανακαλέσουν και έτσι η 1η σεζόν συνεχίστηκε κανονικά. Αλλά μόλις τελείωσε, νέα ανακοίνωση από το κανάλι ότι η σειρά κόβεται. Αυτή τη φορά οι διαμαρτυρίες ήταν ακόμη πιο έντονες και οργανωμένες. 20-25 τόνοι (!) από φυστίκια - φαντάζομαι καταλαβαίνεις γιατί - κατεύθασαν ταχυδρομικά στο κανάλι! Στήθηκαν ειδικά site και κανάλια στο YouTube από οργανωμένους φαν. Το CBS λάμβανε καθημερινά γράμματα, e-mail, video με διαμαρτυρίες από φαν που ορκιζόταν ότι δεν πρόκειται να ξαναδούν CBS. Τελικά το κανάλι υπέκυψε και ξεκίνησε η δεύτερη σεζόν, η οποία όμως στο 7ο επεισόδιο κόπηκε και αυτή τη φορά οριστικά. Είναι η μόνη σειρά που κόπηκε (3 φορές!) για καθαρά πολιτικούς λόγους και δεν μπορούσε το κανάλι να προφασιστεί χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.
            Δεν ξέρω αν γνωρίζεις τη συνέχεια. Η 3η σεζόν κυκλοφόρησε σε comics 6 τευχών και πρόσφατα κυκλοφόρησε και η 4η σεζόν επίσης σε comics. Η 4η σεζόν έχει 5 τεύχη και το 5ο τεύχος θα κυκλοφορήσει τέλη Φεβρουαρίου.
            Πάντως τα comics χάνουν πολύ σε σχέση με τη σειρά, αλλά είναι καλό που οι δημιουργοί δε σε αφήνουν ξεκρέμαστο και σου δείχνουν τη συνέχεια της ιστορίας.

Τώρα για το Revolution. Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον θέμα. Αλλά πιστεύω ότι ενώ θα μπορούσαν να κάνουν πολύ περισσότερα με ένα τέτοιο θέμα, αποφάσισαν να το περιορίσουν και να το κάνουν πιο ευκολοχώνευτο για το μέσο τηλεθεατή. Βλέπεται πάντως άνετα. Αν ξεκινήσεις κάποια στιγμή να το βλέπεις, θα ήθελα την άποψή σου.

• netgayoneN Offline
              netgayone
              last edited by

χε χε, το walking dead το βαζω στην κατηγορια "χαλαρωμα" γιατι ειναι πιο πολυ ενα οικογενειακο δραμα, παρα σειρα δρασης. Οπως το falling skies και το terra nova.

Το ξερω ολο το σκηνικο με το Jericho, ειναι κριμα που κοπηκε. Μεγαλο πληγμα ηταν που επεσε επανω στην απεργια των σεναριογραφων. Η αληθεια ειναι οτι αρνουμαι να δω το τελευταιο επεισοδιο. Ισως καποια στιγμη το δω παλι ολο. Δεν θελω να ξερω πως τελειωσε. Αν δοθηκε λυση ή εμεινε σε cliff hanger. Ειχε ακουστει οτι η συνεχεια θα γινει σε ταινια, αλλα μαλλον δεν προχωρησε το σχεδιο. Ξερω για τα κομικς, αλλα δεν μπορω να διαβαζω σε οθονη. Ειμαι παλια σχολη.
              (Δεν ειναι τραγικο απο μια αποψη, οτι γνωριζουμε περισσοτερα πραγματα για την Αμερικανικη τηλεοραση παρα για την Ελληνικη?)

Παρομοια τυχη ειχε και το V που λατρευα. Και τα παλια ειναι πολυ καλα. Ειχαν κανει μια τηλεταινια, μετα μια μινι σειρα και μετα το πηγαν για κανονικη σειρα που εμεινε στη μεση. Και το καινουριο εβγαλε με το ζορι τη δευτερη χρονια και μας αφησε στο κενο. Και ηταν πολυ καλη παραγωγη και η Anna απο τις καλυτερες "κακες" των τελευταιων ετων.

Τουλαχιστον οι Αμερικανοι παραγουν σειρες και εχουμε να ασχολουμαστε, γιατι αν περιμενουμε απο την Ελληνικη τηλεοραση…......

• DaxD Offline
                Dax
                last edited by

Δεν έχεις δει το τελευταίο επεισόδιο του Jericho;! 😮
                Θα κρατηθώ και δε θα σου πω τίποτε, αλλά οφείλω να αναφέρω ότι έχει γυριστεί σε δύο εκδοχές. Βασικά οι εκδοχές είναι ακριβώς οι ίδιες εκτός από τα τελευταία 7 λεπτά του επεισοδίου. Οι δημιουργοί ψιλιάζονταν ότι η σειρά πάει για οριστικό κόψιμο και γι' αυτό αποφάσισαν να γυρίσουν δύο εναλλακτικά τέλη, ένα σε περίπτωση που η σειρά συνεχιστεί και ένα σε περίπτωση που η σειρά κοπεί. Το δεύτερο εναλλακτικό τέλος μπορείς να το βρεις στο YouTube (Jericho Season 2 Alternate Ending).
                Ταινία δυστυχώς δεν έγινε και ούτε πρόκειται να γίνει… 😢

H Anna του καινούργιου V είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!!

Συμφωνώ για την ελληνική τηλεόραση. Κατά την άποψή μου, δεν υπάρχει ούτε μία ελληνική σειρά που να αξίζει. Στο παρελθόν υπήρχαν αρκέτες καλές κωμικές σειρές. Αλλά πλέον έρημο τοπίο.
                Πάντως δεν υπάρχουν μόνο αμερικάνικες σειρές που είναι καλές. Παρακολουθώ σειρές από πολλές άλλες αγγλόφωνες χώρες (Μεγάλη Βρετανία, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ιρλανδία, Νότια Αφρική) και υπάρχουν μπόλικες που αξίζουν. Αλλά μπορείς να ανακαλύψεις αστεράκια και σε σειρές από μη αγγλόφωνες χώρες (Σουηδία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία, Ιαπωνία, Ισραήλ κλπ.).
                Αν θες να σου προτείνω μία καινούργια μη-αγγλόφωνη, θα σου πρότεινα τη σουηδική σειρά επιστημονικής φαντασίας Äkta Människor (Real Humans). Τα επεισόδια είναι εύκολο να τα βρεις και υπάρχουν διαθέσιμοι αγγλικοί υπότιτλοι στο addic7ed.com. Παίζεται στο σουηδικό κανάλι SVT1. Έχει ολοκληρωθεί η πρώτη σεζόν που αποτελείται από 10 ωριαία επεισόδια και η δεύτερη σεζόν θα παιχτεί το φθινόπωρο.

• netgayoneN Offline
                  netgayone
                  last edited by

μου ανοιξες δουλειες με το Äkta Människor. Πρεπει να δω τα βασικα που εχω αφησει και να το δω και αυτο.
                  Περιμενω και το original Killing που θα δειξει το Mega. Το Αμρικανικο ηταν παρα πολυ καλο.

• DaxD Offline
                    Dax
                    last edited by

Παναγιώτη, ένα update για το αμερικάνικο The Killing! Θα παιχτεί φέτος και τρίτη σεζόν παρά την προηγούμενη ανακοίνωση του AMC ότι η σειρά σταματάει στη δεύτερη σεζόν. Τα γυρίσματα της 3ης σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει! :cheers:

• netgayoneN Offline
                      netgayone
                      last edited by

ναι, το εχω μαθει. Αναμενω. Ελπιζω να κανουν και τεταρτη, δηλαδη την τριτη υποθεση, οπως το original

• ipertatosI Offline
                        ipertatos
                        last edited by

Να πω κι εγώ; Μου αρέσουν τα ενυδρεία κι έχω στο σπίτι μου 2! Όχι τίποτα τρελλό, δυο ενυδρεία γλυκού νερού. Κατά τα άλλα έχω σπυδάσει πληροφορική και τώρα σπουδάζω φυσική.

• M Offline
                          Minerboh80
                          last edited by

Λοιπόν….
                          Είμαι νοσηλευτής και εχω μεγάλη μανία με την επιστημονική φαντασία και τα κόμικς.
                          Γρ'αφω το δικό μου διήγημα Επ.Φ. αλλά γαμώτο έπαθα το λεγόμενο μπλόκο των συγγραφέων και εχω σταματήσει για κάποιους μήνες.
                          Γράφω και το δικό μου κόμικς (ψευτο-μάγκα) το οποίο εχει φτάσει αισίως τα 400 τεύχη!
                          Δε κρύβω οτι θα ήθελα να γίνει κάποτε ανιμε σα το Dragonball ή το Yu-Gi-Oh!
                          Ψάχνω να βρω ενα φιλαράκι να τα λέμε.  :cry2:
                          Είμαι μοναχούλη μου! :cry2:

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
                          • 1
                          • 2
                          • 1 / 2
                          • First post
                            Last post