• Φέρτε και το φίλο σας…

19
    0 Votes
    19 Posts
    103 Views
    DionysusTD
    Ξέρω εγώ που είναι….
  • Help

25
    0 Votes
    25 Posts
    134 Views
    DionysusTD
    με το καλό να το βρεις…... 
  • Θα κάνατε σχέση με ένα οροθετικό;

55
    0 Votes
    55 Posts
    176 Views
    DionysusTD
    @Dax: Συμφωνώ Διόνυσε!… :cool2: αυτό μας έλειπε να διαφωνήσεις χεχεχεχε :haha: :hehe: :lolp: :lovp: :pleasant: :ok2:
  • Καλημέρα!

11
    0 Votes
    11 Posts
    51 Views
    DionysusTD
    @ippos: Πριαπισμο παθαινεις  :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: θα πονάει….... :hug: :love: :cheers: :crazy2:
  • Ποιον λαό θεωρείται Sexy?

11
    0 Votes
    11 Posts
    63 Views
    PerryP
    Εμένα μ' αρεσουν οι Ελληνες, οι Αμερικανοι και οι Αυστραλοι. Αλλα πάνω απ' ολα να ειναι αρκουδες!
  • Καλησπέρα και απο μένα!

13
    0 Votes
    13 Posts
    45 Views
    GreekBtmG
    @Perry: Γεια σου και από μένα, ΓρεεκΒτμ!! Τσοντούλες με παρέα, μια χαρά μου ακούγεται!… Γεια σου κι εσένα φίλε Perry! Χαχα ναι εμένα να δεις πώς μου ακούγεται…
  • Τι διδάσκονται οι φοιτητές;!

6
    0 Votes
    6 Posts
    41 Views
    DaxD
    Ο στόχος των χιλίων υπογραφών είναι πολύ κοντά. Αυτή τη στιγμή που γράφω, οι υπογραφές είναι 964. Αποτυχημένη κίνηση δεν είναι καμία αν γίνεται προς τη σωστή κατεύθυνση. Ακόμη κι αν φαίνεται ότι δεν εκπληρώνει άμεσα το στόχο της. Κάθε κίνηση δεν είναι ποτέ απομονωμένη, αλλά μέρος μιας συλλογικής προσπάθειας που περιλαμβάνει και όλες τις ενέργειες από μεμονωμένα άτομα ή οργανώσεις που έχουν παρόμοιο στόχο. Αν σκεφτόμαστε αρνητικά ως προς το αποτέλεσμα κάθε ενέργειας, τότε δε θα τολμήσουμμε να κάνουμε τίποτα. Κάθε κίνηση, έχει τη δική της συμβολή και αξία στη συνολική προσπάθεια που επιχειρείται.
  • Ιδιοκτήτης κάνει έξωση σε γκέι!

7
    0 Votes
    7 Posts
    44 Views
    DaxD
    Είναι σωστή η παρατήρησή σου, Παναγιώτη, και όπως βλέπεις και ο ippos εξέφρασε τις δικές του αμφιβολίες παραπάνω. Εγώ απλώς μετέφερα την είδηση και τις πηγές. Ο καθένας μπορεί να κρίνει από μόνος του. Κρατώ το τελευταίο που είπες "Ας είμαστε συγκρατημένοι σε τέτοιες ειδήσεις" και προσθέτω "χωρίς να αποκλείουμε τίποτα".
  • Με λένε Perry…

9
    0 Votes
    9 Posts
    64 Views
    DaxD
    Κι εμένα μ' αρέσει το Perry Bear!!!  :ok2: Χρήστο, θα στο κλέψουμε! Μπορείς να μας μηνύσεις για πνευματικά δικαιώματα!
  • Ομοερωτική ποίηση

3
    0 Votes
    3 Posts
    18 Views
    DaxD
    Είσαι πολύ βλαμμένο!  ;D (Όχι, δεν παραβιάζω τους κανονισμούς όταν λέω βλαμμένο τον γκόμενό μου! Ξέρει πώς το εννοώ. :love:)
  • Γκέι ανέκδοτα

4
    0 Votes
    4 Posts
    50 Views
    DaxD
    Δυο ομοφυλόφιλοι την βρίσκουν στο μπάνιο. Ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνο και ο ένας πηγαίνει να το σηκώσει λέγοντας στον άλλο να μην τελειώσει πριν επιστρέψει. Όταν μετά επιστρέφει, βλέπει το μπάνιο γεμάτο σπέρματα, οπότε και διαμαρτύρεται. Και απαντά ο δεύτερος αμυνόμενος: "Μα απλώς έκλασα!"
  • Γεια σου Δαξ!

2
    0 Votes
    2 Posts
    21 Views
    DaxD
    Γεια σου, nagysanci! [image: Smiley-Welcome-22.gif] Πολύ χαίρομαι που ξαναγύρισες! Και [image: Smiley-Welcome-03.gif] στο Ελληνικό Φόρουμ! Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και να τα λέμε συχνά από δω και πέρα!! :cheers:
  • 0 Votes
    1 Posts
    47 Views
    No one has replied
  • Γεια χαρα σε ολους

2
    0 Votes
    2 Posts
    19 Views
    DaxD
    Ippos, my man!!! [image: Smiley-Welcome-04.gif] Αν και έχουμε ήδη μιλήσει αρκετές φορές, να σε καλωσορίσω και επισήμως! Σ' ευχαριστούμε για τις θερμές σου ευχές και ανταποδίδουμε! Εύχομαι και σε σένα ό,τι ποθείς και βασίζομαι στην πολύτιμη συμμετοχή σου στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ! :love:
  • Καλη αρχη

3
    0 Votes
    3 Posts
    30 Views
    georgxG
    Σωστος ο Dax
  • Γεια και από μένα

2
    0 Votes
    2 Posts
    19 Views
    DaxD
    :welcome: φίλε και σε σένα!!! Ελπίζω να σε βλέπουμε συχνά και να μας δώσεις ιδέες! BTW, cool username!
  • Hello σε ολους !!

4
    0 Votes
    4 Posts
    38 Views
    DaxD
    Έτοιμος κι ο Οδηγός για τις ταχύτητες κατεβάσματος που σου υποσχέθηκα: https://community.gaytor.rent/index.php?topic=18610 Περιμένω εντυπώσεις. :zing: