Subcategories

• Εξειδικευμένοι Οδηγοί πάνω σε διάφορα θέματα
    58 Topics
    141 Posts
    0
    Καλησπέρα
  • Γνωριμίες, Συζητήσεις, Ειδήσεις, Αστεία κλπ.
    37 Topics
    357 Posts
    malegamesM
    Χαιρετώ την Ελληνική παρέα. Καινούριος εδώ (και πολύ αργοπορημένος, αν κρίνω από τις ημερομηνίες που βλέπω) και αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να πέθανε αυτό ειδικά το topic...
  • Η καυτή γωνιά του Ελληνικού Φόρουμ!
    30 Topics
    646 Posts
    malegamesM
    [image: 1617034695495-m-e-yaagqaa-mh-hayzlh6mkdbqmroy-original_671079481.jpg]
  • Καληαπέρα και χρόνια πολλά

2
    0 Votes
    2 Posts
    19 Views
    DaxD
    Γεια σου, sallowburton!! Χρόνια Πολλά και σε σένα και Καλωσήρθες στο Ελληνικό Φόρουμ!! Ο λόγος που σου βγήκε η προειδοποίηση (το πορτοκαλί τριγωνάκι) είναι επειδή η αναλογία σου (share ratio) έχει πέσει κάτω από την ελάχιστη επιτρεπόμενη αναλογία σου (current minimum ratio). Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για τις προειδοποιήσεις, το Ratio και γιατί χρειάζεται ο Rationator στους Κανόνες και στο Εξηγήσεις για το Rationator. Η αναλογία σου αυτή τη στιγμή είναι 0.103. Για να φύγει η προειδοποίηση, θα πρέπει να την ανεβάσεις στο 0.300. Τη στιγμή που θα συμβεί αυτό, το δικαίωμά σου να κατεβάζεις θα επιστρέψει αυτόματα. Για να μάθεις πώς μπορείς να ανεβάσεις το Ratio και πώς να το διατηρείς σε καλά επίπεδα, διάβασε τον Οδηγό "Πώς να ανεβάσω το Ratio;" Η ένδειξη στο προφίλ σου Allowed Torrents δείχνει το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ των επιτρεπόμενων torrents που μπορείς να διαμοιράζεις (seed) την ώρα που ανεβάζεις ένα νέο torrent. Στη δική σου περίπτωση, ο αριθμός αυτός είναι 1 και βγαίνει από την ταχύτητα με την οποία το σύστημα έχει καταγράψει ότι μπορείς να διαμοιράζεις. Πρακτικά, αυτό σημαίνει για σένα ότι αν ανεβάσεις ένα νέο torrent (που μετράει ως 1) δεν μπορείς την ίδια στιγμή να διαμοιράζεις άλλα torrents. Αν επιχειρήσεις να ανεβάσεις ένα νέο torrent, θα πρέπει προηγουμένως να σταματήσεις προσωρινά όλα τα άλλα torrents που κάνεις seed. Μόλις το νέο torrent που ανέβασες, έχει κατεβεί πλήρως από τουλάχιστον 3 άλλους χρήστες, τότε επιτρέπεται να διαμοιράζεις όσα torrents θέλεις. Ελπίζω να σου έλυσα τις απορίες σου. Για οτιδήποτε χρειαστείς, είμαι στη διάθεσή σου.
  • Χριστούγεννα σε club

7
    0 Votes
    7 Posts
    57 Views
    DaxD
    Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Alexander Sauna και στο Valentino Boys Club Alexander Sauna Μεγάλου Αλεξάνδρου 134 & Ιερά Οδός, Γκάζι, Αθήνα Valentino Boys Club Τριπτολέμου & Ευμολπιδών 33, Γκάζι, Αθήνα [image: 211fb1d06f9479a7650fc3bb47b93c8b_M.jpg]
  • Προβλημα με utorent

36
    0 Votes
    36 Posts
    176 Views
    Herakles83H
    Εγώ είμαι ξανθός (κοκκινοτρίχης) από φυσικού μου  :blind:
  • Athens Voice awards

1
    0 Votes
    1 Posts
    12 Views